Witam
Mam taki mały problem, mianowicie zainstalowałem ostatnio Amplitube na swojego laptopa i wszystko bardzo fajnie chodzi, jednak nie wiem jak nagrać to co gram. Słyszałem że można to jakoś nagrać za pomocą Cool Edit jednak nie wiem jak to ustwić. Próbowałem również nagrywać przez Total Recorder'a ale też nie wiem co tam trzeba ustawić by to nagrzać. Wiem że ten temat był już poruszany na forum jednak mi nadal to się nie udaje, chyba potrzebuję bardziej szczegółowej instrukcji :)
Pozdrawiam
Amplitube i Cool Edit Pro
Re: Amplitube i Cool Edit Pro
...Witam
Mam taki mały problem, mianowicie zainstalowałem ostatnio Amplitube na swojego laptopa i wszystko bardzo fajnie chodzi, jednak nie wiem jak nagrać to co gram. Słyszałem że można to jakoś nagrać za pomocą Cool Edit jednak nie wiem jak to ustwić. Próbowałem również nagrywać przez Total Recorder'a ale też nie wiem co tam trzeba ustawić by to nagrzać. Wiem że ten temat był już poruszany na forum jednak mi nadal to się nie udaje, chyba potrzebuję bardziej szczegółowej instrukcji :)
Pozdrawiam ...
rozumiem, że chodzi ci o nagranie sygnału płynącego przez AmpliTube. Niestety w Cool Edit możesz jedynie nagrać "czysty" dźwięk, a potem (po nagraniu) zastosować efekt (AmpliTube czy inne).
Natomiast twój problem rozwiązałby chociażby FL Studio
pozdr.
Pozdrawiam ...
rozumiem, że chodzi ci o nagranie sygnału płynącego przez AmpliTube. Niestety w Cool Edit możesz jedynie nagrać "czysty" dźwięk, a potem (po nagraniu) zastosować efekt (AmpliTube czy inne).
Natomiast twój problem rozwiązałby chociażby FL Studio

pozdr.
Muzyk-amator, początkujący realizator ;-)
-
- Kontakt:
co masz za karte dzw/ interfejs audio ??
http://www.myspace.com/audiophone
Witam
Karta to Conexant HD.
A jak to ustawić w FL Studio ( nie zabardzo znam się na tym programie)
Pozdrawiam i dzięki
Karta to Conexant HD.
Pozdrawiam i dzięki
...Witam
Karta to Conexant HD.
Pozdrawiam i dzięki...
polecam: http://www.pietia.sul.uni.lodz.pl - prosto i na temat.
pozdr.
Karta to Conexant HD.
Pozdrawiam i dzięki...
polecam: http://www.pietia.sul.uni.lodz.pl - prosto i na temat.
pozdr.
Muzyk-amator, początkujący realizator ;-)