WaveLab jako wieloślad

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
kamerton

WaveLab jako wieloślad

Post autor: kamerton » czwartek 05 kwie 2007, 09:13

Dopiero zaczynam z wave lab byc może było to omawiane na poprzednich postach mianowicie mam problem z uruchomieniem w tym programie wielośladu tak jak w cool edit,następnie dodanie do niego efektów,może ktos chętny pomogł by mi z tym programem?

amis

Re: WaveLab jako wieloślad

Post autor: amis » czwartek 05 kwie 2007, 09:21

instrukcja obsługi?
www.psychologium.net

Awatar użytkownika
kamerton

Post autor: kamerton » czwartek 05 kwie 2007, 13:07

...instrukcja obsługi? ...
niestety nie mogę jej znależć,ale jeśli by to nie sprawiło większych kłopotow to w dalszym ciągu proszę o pomoc tych którzy chcą poprostu
pomagać,i znają ten program.
kamerton@interia.pl

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » czwartek 05 kwie 2007, 13:10

......instrukcja obsługi? ...
niestety nie mogę jej znależć,ale jeśli by to nie sprawiło większych kłopotow to w dalszym ciągu proszę o pomoc tych którzy chcą poprostu
pomagać,i znają ten program.
kamerton@interia.pl ...
Instrukcja zwykle jest w pudelku z programem, jezeli jej nie ma to natychmiast wyslaj reklamacje do sklepu w ktorym kupiles program.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
kamerton

Post autor: kamerton » czwartek 05 kwie 2007, 13:43

niestety to jest tylko wersja demo Wave Lab 4.0,ktorą testuje bo jak zauważyłem
daje lepsze efekty niz cool edit na ktorym pracuję dotychczas,i przymierzam się do zakupu własnie tego programu,dlatego interesują mnie jego możliwości ktore porownuje z cool edita głownie zależy mi na nagrywaniu wielośladowym.Ale jak to zrobić?

Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Post autor: Kuma » czwartek 05 kwie 2007, 13:59

Wavelab 4 nie służy do tego.

pozdr
bębniarz

piotr

Post autor: piotr » czwartek 05 kwie 2007, 19:46

...niestety to jest tylko wersja demo Wave Lab 4.0,ktorą testuje bo jak zauważyłem
daje lepsze efekty niz cool edit na ktorym pracuję dotychczas,i przymierzam się do zakupu własnie tego programu,dlatego interesują mnie jego możliwości ktore porownuje z cool edita głownie zależy mi na nagrywaniu wielośladowym.Ale jak to zrobić?
...
Nie pamiętam dokładnie (dla mnie "czwórka" to już historia), ale wydaje mi się, że rejestrację wielościeżkową zaimplementowano w wersji WaveLAB 5? Czwóreczka ma tylko stero.
Pozdrawiam
Piotr

piotr

Post autor: piotr » czwartek 05 kwie 2007, 19:51

......niestety to jest tylko wersja demo Wave Lab 4.0,ktorą testuje bo jak zauważyłem

...

Nie pamiętam dokładnie (dla mnie "czwórka" to już historia), ale wydaje mi się, że rejestrację wielościeżkową zaimplementowano w wersji WaveLAB 5? Czwóreczka ma tylko stero.

Pozdrawiam

Piotr...

znalazłem:

ftp://ftp.steinberg.net/Download/WaveLab/

Piotr

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 05 kwie 2007, 19:57

Tryb Audio Montage - jedna z najwazniejszych rzeczy w Wavelab (dostepne takze w starszych wersjach).
Jednak to, ze bez problemu mozna stworzyc wielosladowa sesje w Wavelab, nie znaczy to, ze mozna sie po tym srodowisku poruszac tak, jak w dedykowanym do tego celu cyfrowym wielosladzie.

P.S. Instrukcja jest pod F1
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
kamerton

Post autor: kamerton » wtorek 10 kwie 2007, 14:30

...Tryb Audio Montage - jedna z najwazniejszych rzeczy w Wavelab (dostepne takze w starszych wersjach).
Jednak to, ze bez problemu mozna stworzyc wielosladowa sesje w Wavelab, nie znaczy to, ze mozna sie po tym srodowisku poruszac tak, jak w dedykowanym do tego celu cyfrowym wielosladzie.

P.S. Instrukcja jest pod F1 ...
wielkie dzięki ale już sobie z tym poradzilem,i oczywiście można tworzyć sesje wielośladowe bez problemu tzn.dodawac track po tracku.
A tak nawiasem muwiąc wave lab jak powiedzialem na początku i nadal to podtrzymuję jest o wiele skuteczniejszy od cool edita.

ODPOWIEDZ