Nowa płyta Korna
Nowa płyta Korna
Czy ktoś rozpoznaje, co za mikrofony były uzyte do ujęcia overheadów na tej płycie? Są dość charakterystyczne. Co to moze być. Takich blach niesłyszałem dawno.
Re: Nowa płyta Korna
...Czy ktoś rozpoznaje, co za mikrofony były uzyte do ujęcia overheadów na tej płycie? Są dość charakterystyczne. Co to moze być. Takich blach niesłyszałem dawno....
Chodzi Ci o album grupy Korn z tego roku, bez tytułu, a na forach znany jako "Untitled"?
Bo jeśli o co innego, to może zapodaj nam GG do jakiejś wróżki
Jak na usera od 2005 r. nie popisałeś się za mocno kolego
[addsig]
Chodzi Ci o album grupy Korn z tego roku, bez tytułu, a na forach znany jako "Untitled"?

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

...
Jesli tytuł posta jest "Nowa płyta Korna", to pewnie nie chodziło mi o DEEP PURLE - In rock z 1970. A nie popisałem się...... bo?
...Czy ktoś rozpoznaje, co za mikrofony były uzyte do ujęcia overheadów na tej płycie? Są dość charakterystyczne. Co to moze być. Takich blach niesłyszałem dawno....
Terry Bozzio nagrywał perkę do większości kawałków z tej płyty / szukaj w tym kierunku.
Terry Bozzio nagrywał perkę do większości kawałków z tej płyty / szukaj w tym kierunku.
......Czy ktoś rozpoznaje, co za mikrofony były uzyte do ujęcia overheadów na tej płycie? Są dość charakterystyczne. Co to moze być. Takich blach niesłyszałem dawno....
Terry Bozzio nagrywał perkę do większości kawałków z tej płyty / szukaj w tym kierunku....
Oszukałem sie jak głupi i nic
Terry Bozzio nagrywał perkę do większości kawałków z tej płyty / szukaj w tym kierunku....
Oszukałem sie jak głupi i nic

nie słyszałem jeszcze płyty, ale Bozzio jest genialny w graniu na blachach. Polacam lekturę Bozzio-Levin-Stevens.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
...nie słyszałem jeszcze płyty, ale Bozzio jest genialny w graniu na blachach. Polacam lekturę Bozzio-Levin-Stevens....
Też polecam. Wiele numetalowych kapel by sie załamało;)
Też polecam. Wiele numetalowych kapel by sie załamało;)