Behringer
Behringer
Witam i o zdrowie pytam! ;)
Czy ktos z Was ostatnio cos zamawial z Behringera? Wg sprzedawcow w roznych sklepach w W-wie "Z Behringerem jest ostatnio problem". Przymierzam sie do kupna zestawu XM-1800S (ach, ten brak kasy... :)), ale wyglada to na niewykonalne... :) Aha, Behringer nie odpisuje na mail...
Pozdrawiam!
Czy ktos z Was ostatnio cos zamawial z Behringera? Wg sprzedawcow w roznych sklepach w W-wie "Z Behringerem jest ostatnio problem". Przymierzam sie do kupna zestawu XM-1800S (ach, ten brak kasy... :)), ale wyglada to na niewykonalne... :) Aha, Behringer nie odpisuje na mail...
Pozdrawiam!
- przedwczoraj
Re: Behringer
Witam,
Ja dziś odbieram MIC-100 ale musiałe czekać 2 tygodnie i nie było wiadomo czy wogóle będzie.
Pozdrawiam
Ja dziś odbieram MIC-100 ale musiałe czekać 2 tygodnie i nie było wiadomo czy wogóle będzie.
Pozdrawiam
Quote: |
|
To ciesz się, że tylko tyle czekałeś. Mój znajomy zamówił sobie ten pre-amp w sklepie i dostał go po prawie dwóch miesiącach. Dowiedział się, że to wina firmy Behringer, która leci sobie w kulki i jest problem, aby cokolwiek ściągnąć od nich do Polski.
gadu-gadu 4021735
Dowiedział się, że to wina firmy Behringer, która leci sobie w kulki i jest problem, aby cokolwiek ściągnąć od nich do Polski....
Jest to prawda, Behringer to wyjątkowo ściemniejąca firma i w ogóle pełne dziadostwo. Nie dość, że nic sami nie wymyślili, wszystko to chińskie kopie innych producentów to jeszcze pokazują w nowościach produkty, których nie mają, lub będą mieli za parę miesięcy. Chociaż maja czasem fajne ceny chrzanię ich, dla paru marnych zetów nie będę od nich kupował.
Hofi
Jest to prawda, Behringer to wyjątkowo ściemniejąca firma i w ogóle pełne dziadostwo. Nie dość, że nic sami nie wymyślili, wszystko to chińskie kopie innych producentów to jeszcze pokazują w nowościach produkty, których nie mają, lub będą mieli za parę miesięcy. Chociaż maja czasem fajne ceny chrzanię ich, dla paru marnych zetów nie będę od nich kupował.
Hofi
witam kolegów,
skoro już mowa o tym urządzeniu to może podzielicie się wrażeniami.
Chętnie przeczytam co sądzicie. Jak się sprawuje w praktyce.
Myslę, że nie tylko ja jestem ciekaw takich informacji
z szacunkiem Walu
z szacunkiem Walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
Dołączam się do prośby kolegi.Pozdrawiam
Dołączam się do prośby kolegi.Pozdrawiam
Zdaje się, że Przedwczoraj nie otrzymał swojej przesyłki.
A może jeszcze nie może się nacieszyc.
Nie zapominaj o onas. Podziel się wrażeniami.
walu
A może jeszcze nie może się nacieszyc.
Nie zapominaj o onas. Podziel się wrażeniami.
walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
Jak w nioskuje z powyzszego Hardi też miałeś kontakt z tym urządzeniem.
Może napisałbyś pare słówek na ten temat.
Może napisałbyś pare słówek na ten temat.
...Jak w nioskuje z powyzszego Hardi też miałeś kontakt z tym urządzeniem.
Może napisałbyś pare słówek na ten temat....
Miałem kontakt, ale bardzo mały. Nie zrobiło to na mnie jakiegoś super wrażenia, z resztą mojego kolegę, który to kupił, również nie rzuciło na kolana. Sprzęt dobry do demówek robionych w domu, jest dość tani i tyle jest właśnie wart. Ja nie przepadam za sprzętem Behringera, jedynie odpowiada mi z tej firmy FCB1010.
Może napisałbyś pare słówek na ten temat....
Miałem kontakt, ale bardzo mały. Nie zrobiło to na mnie jakiegoś super wrażenia, z resztą mojego kolegę, który to kupił, również nie rzuciło na kolana. Sprzęt dobry do demówek robionych w domu, jest dość tani i tyle jest właśnie wart. Ja nie przepadam za sprzętem Behringera, jedynie odpowiada mi z tej firmy FCB1010.
gadu-gadu 4021735