Jak taką konfigurację najlepiej podłączyć do interfejsu audiodio

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
PWA
Posty: 842
Rejestracja: środa 04 cze 2014, 00:00

Re: Jak taką konfigurację najlepiej podłączyć do interfejsu audiodio

Post autor: PWA » niedziela 03 maja 2020, 13:30

Tak, lub kupić oddzielny MIDI interfejs np. coś takiego
https://www.m-audio.com/products/view3/ ... ry-edition

Awatar użytkownika
jazzbal
Posty: 8
Rejestracja: sobota 25 kwie 2020, 13:02

Re: Jak taką konfigurację najlepiej podłączyć do interfejsu audiodio

Post autor: jazzbal » niedziela 03 maja 2020, 22:22

Dzięki,ale Twoja odpowiedź prowokuje moje pytanie (ciesze się z tego). Kwota za to : https://www.m-audio.com/products/view3/ ... ry-edition + to: https://focusrite.com/en/usb-audio-inte ... arlett-2i2 jest prawie taka sama jak za to: https://focusrite.com/en/usb-audio-inte ... arlett-4i4 . Pytanie: co przemawia za dwoma urządzeniami. Co mogę "zrobić" na dwóch czego nie mogę na jednym. Po prostu nie wiem czy dwa będą mi przydatne.

Awatar użytkownika
PWA
Posty: 842
Rejestracja: środa 04 cze 2014, 00:00

Re: Jak taką konfigurację najlepiej podłączyć do interfejsu audiodio

Post autor: PWA » poniedziałek 04 maja 2020, 09:37

W Twoim przypadku nic nie przemawia za 2 urządzeniami. Pytałeś o alternatywne rozwiązanie, więc Ci je podałem.

Awatar użytkownika
jazzbal
Posty: 8
Rejestracja: sobota 25 kwie 2020, 13:02

Re: Jak taką konfigurację najlepiej podłączyć do interfejsu audiodio

Post autor: jazzbal » poniedziałek 04 maja 2020, 09:51

Super. Dzięki bardzo

ODPOWIEDZ