ExSample Converter 2.0 - nadchodzi!

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Vocel

ExSample Converter 2.0 - nadchodzi!

Post autor: Vocel » środa 24 gru 2003, 10:06

BĘDZIE, BĘDZIE!!!! Mam wiadomosci z samego żródła.

O teraz pytanko do tych, którzy juz mają cudo w wersji 1,x...

Ja osobiscie uwazam, ze wersja 2,x powinna byc platna nawet i dla zarejestrowanych uzytkownikow.

Ludzie kochani, przecież W.Grabowski to kolejny powód do naszej bezczeszczonej muzyczno- technicznej / czyt. narodowej/ dumy.

Nie, nie jestem kolesiem Włodka/ z góry przepraszam pana Grabowskiego za ten ton./

Jestem gotowy zaplacic za upgrade, piszcie do autora tego cudownego softu, ze wsperamy go i z ideologii jeszcze nikt nie wyżył.

Wejdzcie na strony Harmonycentral, Synthzone...tam wszyscy wiedza o tym sofcie, cały świat...a Pan Grabowski odpisuje mi, ze obiecał użytkownikom darmowy upgrade...DZIĘKUJEMY!!!, ale praca jest pracą. Nie ma dla ExSConv konkurecji cenowej ...nigdzie.

Piszcie co o moim pomysle myslicie.

GRABOWSKI NA PREZYDENTA!!!!

ps. dobra. dobra, ale żeby sie nie okazało , ze tylko ja dostane płatny upgrade, dobra?
musze zaczac traktowac siebie powazniej

Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Re: ExSample Converter 2.0 - nadchodzi!

Post autor: stereophonic » środa 24 gru 2003, 11:14

Piraci tez docenili Ten Soft ,
Pozdrawiam Stereophonic

WG

Post autor: WG » środa 24 gru 2003, 13:48

...Piraci tez docenili Ten Soft , ...

W wersji 2.0 spotka ich niemiłe rozczarowanie, więc nie bądź taki pewny, że ściągniesz pirata z sieci mądralo.

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » środa 24 gru 2003, 13:57

nie bądź taki pewny, że ściągniesz pirata z sieci ...

Ech, o ile się nie mylę to nie ma rzeczy typu program nie do złamania, więc, niestety, jest to jednak dosyć prawdopodobne. Nie ma się co oszukiwać. Szczególnie jest to prawdopodobne jeśli program jest naprawdę dobry. Ale każdy z nas wie że nie o to chodzi i szczególnie nasz przemysł software`owy należy dotować jak najbardziej oficjalnie.

WG

Post autor: WG » środa 24 gru 2003, 14:10

Ja osobiscie uwazam, ze wersja 2,x powinna byc platna nawet i dla zarejestrowanych uzytkownikow.

To nie jest taki proste jak się wydaje. Już niżej upaść nie można

Bezpłatny upgrade i niska cena.

Jestem gotowy zaplacic za upgrade, piszcie do autora tego cudownego softu, ze wsperamy go i z ideologii jeszcze nikt nie wyżył.

Właściwie od jakiegoś czasu zaczynam się tym martwić, że wpakowałem się w być może ideologiczny projekt.

Wejdzcie na strony Harmonycentral, Synthzone...tam wszyscy wiedza o tym sofcie,

Program jest na 100% znany i dostrzegany i rozmawia sie na jego temat nawet na znienawidzonym przeze mnie forum K-v-R

Nie ma dla ExSConv konkurecji cenowej ...nigdzie.

Taki był zamiar od początku czy słuszny okaże się.

Podsumowując, upgrade do wersji 2.0 będzie darmowy. KONIEC i KROPKA. Nie ma sensu dalej dyskutować o tym. Jest to podyktowane kilkoma warunkami, które narzuciłem od początku. Powiem otwarcie - sytuacja programu jest niepewna. Na pewno ukaże się wersja 2.0. Co będzie dalej czas pokaże. A to, że piraci skusili się i na ten program to już wyraz nadzwyczajnego chamstwa.

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » czwartek 25 gru 2003, 23:40

Oczywiscie uwazam ze tak dobry program trzeba kupic, mi o nim powiedział kolega , ale sam powiedzial ze mi go nie da , szassalem demko i kupiłem ,nie załuje , a piraci beda zawsze tak jak prostytucja w naszym kraju :(

Pozdrawiam

pawello

Post autor: pawello » piątek 26 gru 2003, 21:41

smiec ktory sie wazy uzywac pirackiej kopii tego programu i sie s tym wychyli na forum moze liczyc na moje dozgonne ignorowanie - bez przesady to kosztuje 40 zlotych kurna ! nie 1000 ani 2000 !
[addsig]
pozdrawiam.

ODPOWIEDZ