Kto zna dobry sklepik netowy, w którym mógłbym kupić program Steinberg Clean 5.0? (teraz to jest już Pinnacle...).Polski dystrybutor wali w h... i okłamuje klientów - kilka razy miałem już obiecane, czekam prawie dwa miesiące i walec....Co za koszmar...co za ludzie... nie lubią klientów???...
Pozdrówka - Leff
Sklep internetowy z softem
Sklep internetowy z softem
Leff - Szczecin
Re: Sklep internetowy z softem
...Kto zna dobry sklepik netowy, w którym mógłbym kupić program Steinberg Clean 5.0? (teraz to jest już Pinnacle...).Polski dystrybutor wali w h... i okłamuje klientów - kilka razy miałem już obiecane, czekam prawie dwa miesiące i walec....Co za koszmar...co za ludzie... nie lubią klientów???...
Pozdrówka - Leff...
Pewnie, ze nie lubią i pierwsi krzyczą, ze nie opłaca sie drukowanie instrukcji po polsku, bo jest mała sprzedaż.
Jak ja kocham miec racje :)
Pozdrówka - Leff...
Pewnie, ze nie lubią i pierwsi krzyczą, ze nie opłaca sie drukowanie instrukcji po polsku, bo jest mała sprzedaż.
Jak ja kocham miec racje :)
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
......Kto zna dobry sklepik netowy, w którym mógłbym kupić program
Jak ja kocham miec racje :)...
Mayewski, napisz do dystrybutora Pinnacle'a w tej sprawie

...Kto zna dobry sklepik netowy, w którym mógłbym kupić program Steinberg Clean 5.0? (teraz to jest już Pinnacle...).Polski dystrybutor wali w h... i okłamuje klientów - kilka razy miałem już obiecane, czekam prawie dwa miesiące i walec....Co za koszmar...co za ludzie... nie lubią klientów???...
Pozdrówka - Leff...
Chyba musisz szukac poza Polska (Niemcy, Stany?). Znajomy chcial nabyc Cubasis'a VST 5 i podobnie - dystrybutor Pinnacle'a twierdzi, iz program trzeba zamowic. W Audio Factory nie mozna nabyc tych programow, bo linia tanich produktow przeszla pod Pinnacle'a i jego polskiego dystrybutora, ktorego juz poznales
Pozdrówka - Leff...
Chyba musisz szukac poza Polska (Niemcy, Stany?). Znajomy chcial nabyc Cubasis'a VST 5 i podobnie - dystrybutor Pinnacle'a twierdzi, iz program trzeba zamowic. W Audio Factory nie mozna nabyc tych programow, bo linia tanich produktow przeszla pod Pinnacle'a i jego polskiego dystrybutora, ktorego juz poznales

Taaa - tu chyba Ci sie nie udalo.
--
bitrate
Taaa - tu chyba Ci sie nie udalo.
--
bitrate
Pisanie do dystrybutora itd., nie ma sensu, bo jeśli lecą sobie w kule to jakiś e-mail nie zrobi na nich wrażenia. Najgorsze jest to, że czasami nawet nie robi wrażenia na samym producencie. Chciałem razem z kolegą kupić przystawki DiMarzio Evolution, ale Polski dystrybutor firma Interton nie chce tego sprowadzić, jak powiedział pewien pan prze telefon, nie opłaca im się ściągać 4 przetworników do Polski. Napisaliśmy w tej sprawie do firmy DiMarzio, a oni odpisali, że nie są w stanie nam pomóc gdyż rolą dystrybutora jest sprowadzenie sprzętu i oni nie wyślą nam tych przetworników, musimy walczyć o to z dystrybutorem. I koło się zamyka. Pojechaliśmy do Cieszyna Czeskiego (rzut kamieniem od nas) i tam wchodzimy do sklepu wielkości budki z hod-dog’ami. Starszy facet czyta jakąś gazetę, my rozglądamy się po tym prawie pustym sklepie i ja pytam faceta czy jest w stanie załatwić takie przetworniki, on wyciąga je spod lady i pyta się czy chcemy czarne czy białe i ile sztuk. Szczena opada, polski dystrybutor nie potrafi tego sprowadzić, a gość w Czeskim sklepie wielkości budki z hod-dog’ami ma tego pod dostatkiem.
gadu-gadu 4021735
Chyba musisz szukac poza Polska (Niemcy, Stany?). Znajomy chcial nabyc Cubasis'a VST 5 i podobnie - dystrybutor Pinnacle'a twierdzi, iz program trzeba zamowic.
Cubasisa 5 widziałem na stronie www.sklep.akutech.prv.pl , może Cleana też będą mieli.
Zbych
Cubasisa 5 widziałem na stronie www.sklep.akutech.prv.pl , może Cleana też będą mieli.
Zbych

Sek w tym, ze musialby to zrobic po angielsku. No i tu jest pies pogrzebany

hubi