Muzyka na intro prezentacji

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
RuMPeL

Muzyka na intro prezentacji

Post autor: RuMPeL » środa 20 kwie 2005, 13:53

Witam.

Mam ogromny problem, szukam dość "żywego" utworu na intro prezentacji multimedialnej... pisałem do Myslovitz'ów... ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna.

takwiec szukam w internecie jakiś darmowych utworków, lub jakiegos producenta, który by przygotował mi taki material za " bóg zapłać" ;)

Prezentacja nie ma ujmować ani poruszać zadnych "brzydkich tematów" jest to typowa przezentacja reklamowo turystyczna powiatu.

przyjmę każdą pomoc :)

Awatar użytkownika
alius

Re: Muzyka na intro prezentacji

Post autor: alius » środa 20 kwie 2005, 14:28

pisałem do Myslovitz'ów...

ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/

Masz tupet. Ale chyba trochę za grubego ptaka chciałeś ustrzelić...

Nie przesadzaj.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 20 kwie 2005, 14:43

...ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna....

...Ludzie musza sie nauczyc doceniać czyjąś prace!...

A czy to aby nie cytat kolegi?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
Whiteman

Post autor: Whiteman » środa 20 kwie 2005, 15:25

przyjmę każdą pomoc :) ...

Napisz do mnie na whiteman.kk@wp.pl Może Ci pomogę

I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » środa 20 kwie 2005, 19:37

Tupecik niezły- spytaj jeszcze Micka Jaggera- może za darmówkę zrobi- oczywiście bez 'brzydkich tematów' i wszystko już po masteringu... aha, zapomniałbym- niech wysyła na swój koszt... Jeżeli jest to muzyka do intra 'turystycznego', to całość przedsięwzięcia jest jak najbardziej komercyjna- chyba, że gościcie u siebie turystów też za 'darmówkę' w co wątpię, więc szukaj jeleni gdzie indziej.

Pozdrawiam!

Cyprio

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » środa 20 kwie 2005, 19:42

ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/

Poza tym, nie obrażaj gości- każdy z czegoś żyje, oni żyją z muzyki... nie muszą być żadnymi dobroczyńcami-filantropami... nie mieszaj pojęć- i powstrzymaj się od tych, jakże błędnych komentarzy.

Klientów, którzy 'wszystko by chcieli mieć za darmo' puszczam w długą w pierwszej kolejności, wyjątkowo bezdyskusyjnie :) Trzeba szanować czyjąć pracę- jak Ty czułbyś się, gdyby ktoś nie szanował Twojej pracy?

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » środa 20 kwie 2005, 19:48

...Witam.

Mam ogromny problem, szukam dość "żywego" utworu na intro prezentacji multimedialnej... pisałem do Myslovitz'ów... ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna.

takwiec szukam w internecie jakiś darmowych utworków, lub jakiegos producenta, który by przygotował mi taki material za " bóg zapłać" ;)

Prezentacja nie ma ujmować ani poruszać zadnych "brzydkich tematów" jest to typowa przezentacja reklamowo turystyczna powiatu.

przyjmę każdą pomoc :) ...

a dlaczego kolega sam nie spróbuje czegos stworzyć ??

Awatar użytkownika
RuMPeL

Post autor: RuMPeL » wtorek 26 kwie 2005, 10:43

...Ludzie musza sie nauczyc doceniać czyjąś prace!...

A czy to aby nie cytat kolegi?

Tak... mój cytat, ale co innego korzystać bez zgody, a co innego mieć odwage zdobyć kontakti zapytać... Zresztą nie chodzi o wykorzystanie całej płyty, nie chodzi nawet o wykorzystanie całej piosenki... Nawet mi nie zalezy na słowach, chodziło mi tylko o melodie jednego z utworów. Może faktycznie przesadziłem mówiąc, ze chłopcy biegna w wyscigu szczurów, ale pamietam ich wypowiedz w pewnej gazecie która zrobiła z nimi wywiad jeszcze gdy byli małoznana kapela z Mysłowic. coż czasami warto mieć nadzieje... :) prostuje swoja wypowiedź bo nie miałem ochoty nikogo urazic :) Ale to była forma desperacji :( gdyz po rozmowach ze starostą okazało się, ze nasz wydział nie otrzyma ani grosza na ta prezentacje turystyczna... A ja nie lubie sie poddawac... Zrobie ja... ! moze nie bedzie tam mslovitzów, ale na nich sie swiat nie kończy :) cóż. sam sie nie zabieram za muzyke bo przecież sa lepsi odemnie :) a nie chcialbym sie wstydzic swojej pracy :)

Awatar użytkownika
AXIS

Post autor: AXIS » wtorek 26 kwie 2005, 11:47

No przecież cel jest społeczny, prezentacja powiatu od strony turystycznej. To dlaczego od razu najeżdżacie?

Poszukaj w internecie. Są strony, które gratis udostępniają pokażne fragmenty "muzyki tła". Oczywiście nie w Polandii.

Pozdrawiam,

Maciej R.

Awatar użytkownika
ovca

Post autor: ovca » środa 27 kwie 2005, 11:40

sam sie nie zabieram za muzyke bo przecież sa lepsi odemnie :) a nie chcialbym sie wstydzic swojej pracy :) ...

...hmm; z takim podejsciem to rzeczywiscie trudno cos stworzyc; dobrze ze tylko ty tak myslisz, bo inaczej nikt wiecej nic by nie robil... z wyjatkiem tego najlepszego

ovca - z tych nie-najlepszych
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!

ODPOWIEDZ