Muzyka na intro prezentacji
Muzyka na intro prezentacji
Witam.
Mam ogromny problem, szukam dość "żywego" utworu na intro prezentacji multimedialnej... pisałem do Myslovitz'ów... ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna.
takwiec szukam w internecie jakiś darmowych utworków, lub jakiegos producenta, który by przygotował mi taki material za " bóg zapłać" ;)
Prezentacja nie ma ujmować ani poruszać zadnych "brzydkich tematów" jest to typowa przezentacja reklamowo turystyczna powiatu.
przyjmę każdą pomoc :)
Mam ogromny problem, szukam dość "żywego" utworu na intro prezentacji multimedialnej... pisałem do Myslovitz'ów... ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna.
takwiec szukam w internecie jakiś darmowych utworków, lub jakiegos producenta, który by przygotował mi taki material za " bóg zapłać" ;)
Prezentacja nie ma ujmować ani poruszać zadnych "brzydkich tematów" jest to typowa przezentacja reklamowo turystyczna powiatu.
przyjmę każdą pomoc :)
Re: Muzyka na intro prezentacji
pisałem do Myslovitz'ów...
ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/
Masz tupet. Ale chyba trochę za grubego ptaka chciałeś ustrzelić...
Nie przesadzaj.

Masz tupet. Ale chyba trochę za grubego ptaka chciałeś ustrzelić...
Nie przesadzaj.
...ale chłopcy juz biegną w wyscigu szczurów i nie ma szans na darmówke ;/ Pisałem też do kilku innych kapel, których melodie z jakis tam wzgledów by mi odpowiadały... ale tez odpowiedz negatywna....
...Ludzie musza sie nauczyc doceniać czyjąś prace!...
A czy to aby nie cytat kolegi?
[addsig]

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
przyjmę każdą pomoc :) ...
Napisz do mnie na whiteman.kk@wp.pl Może Ci pomogę
Napisz do mnie na whiteman.kk@wp.pl Może Ci pomogę
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
Tupecik niezły- spytaj jeszcze Micka Jaggera- może za darmówkę zrobi- oczywiście bez 'brzydkich tematów' i wszystko już po masteringu... aha, zapomniałbym- niech wysyła na swój koszt... Jeżeli jest to muzyka do intra 'turystycznego', to całość przedsięwzięcia jest jak najbardziej komercyjna- chyba, że gościcie u siebie turystów też za 'darmówkę'
w co wątpię, więc szukaj jeleni gdzie indziej.
Pozdrawiam!
Cyprio

Pozdrawiam!
Cyprio
Poza tym, nie obrażaj gości- każdy z czegoś żyje, oni żyją z muzyki... nie muszą być żadnymi dobroczyńcami-filantropami... nie mieszaj pojęć- i powstrzymaj się od tych, jakże błędnych komentarzy.
Klientów, którzy 'wszystko by chcieli mieć za darmo' puszczam w długą w pierwszej kolejności, wyjątkowo bezdyskusyjnie :) Trzeba szanować czyjąć pracę- jak Ty czułbyś się, gdyby ktoś nie szanował Twojej pracy?
Poza tym, nie obrażaj gości- każdy z czegoś żyje, oni żyją z muzyki... nie muszą być żadnymi dobroczyńcami-filantropami... nie mieszaj pojęć- i powstrzymaj się od tych, jakże błędnych komentarzy.
Klientów, którzy 'wszystko by chcieli mieć za darmo' puszczam w długą w pierwszej kolejności, wyjątkowo bezdyskusyjnie :) Trzeba szanować czyjąć pracę- jak Ty czułbyś się, gdyby ktoś nie szanował Twojej pracy?
- mr-hammond
...Witam.
a dlaczego kolega sam nie spróbuje czegos stworzyć ??
a dlaczego kolega sam nie spróbuje czegos stworzyć ??

Tak... mój cytat, ale co innego korzystać bez zgody, a co innego mieć odwage zdobyć kontakti zapytać... Zresztą nie chodzi o wykorzystanie całej płyty, nie chodzi nawet o wykorzystanie całej piosenki... Nawet mi nie zalezy na słowach, chodziło mi tylko o melodie jednego z utworów. Może faktycznie przesadziłem mówiąc, ze chłopcy biegna w wyscigu szczurów, ale pamietam ich wypowiedz w pewnej gazecie która zrobiła z nimi wywiad jeszcze gdy byli małoznana kapela z Mysłowic. coż

No przecież cel jest społeczny, prezentacja powiatu od strony turystycznej. To dlaczego od razu najeżdżacie?
Poszukaj w internecie. Są strony, które gratis udostępniają pokażne fragmenty "muzyki tła". Oczywiście nie w Polandii.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Poszukaj w internecie. Są strony, które gratis udostępniają pokażne fragmenty "muzyki tła". Oczywiście nie w Polandii.
Pozdrawiam,
Maciej R.
sam sie nie zabieram za muzyke bo przecież sa lepsi odemnie :) a nie chcialbym sie wstydzic swojej pracy :) ...
...hmm; z takim podejsciem to rzeczywiscie trudno cos stworzyc; dobrze ze tylko ty tak myslisz, bo inaczej nikt wiecej nic by nie robil... z wyjatkiem tego najlepszego
ovca - z tych nie-najlepszych
...hmm; z takim podejsciem to rzeczywiscie trudno cos stworzyc; dobrze ze tylko ty tak myslisz, bo inaczej nikt wiecej nic by nie robil... z wyjatkiem tego najlepszego

ovca - z tych nie-najlepszych

Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!