[addsig]
Yamaha W7 - jak wgrać sampla?
Re: Yamaha W7 - jak wgrać sampla?
PS. Jeszcze w1996 każda z nich kosztowała jakieś 100 funciaków 
[addsig]
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...PS. Jeszcze w1996 każda z nich kosztowała jakieś 100 funciaków
...
Oj, drogo bylo... Ja po W7 do Berlina zasuwalem (blisko mam) 2500 DM za nia dalem w jakims sklepie z polskim sprzedawca... To bylo chyba duzo taniej niz w Polsce.
...
Oj, drogo bylo... Ja po W7 do Berlina zasuwalem (blisko mam) 2500 DM za nia dalem w jakims sklepie z polskim sprzedawca... To bylo chyba duzo taniej niz w Polsce.
Troche z innej beczki: Pewnie zauwazyliscie temat Extreme MIDI Mixer? Sam na razie nie mam zbyt wiele czasu, ale moze komus chcialoby sie zrobic edytor do W7? Na pewno szybciej mozna byloby np. przygotowac barwy, nie mowiac o oszczedzaniu przyciskow czy zwyklej wygodzie. Kiedys taki edytor mial powstac, ale skonczylo sie na "mial"...
...Troche z innej beczki: Pewnie zauwazyliscie temat Extreme MIDI Mixer? Sam na razie nie mam zbyt wiele czasu, ale moze komus chcialoby sie zrobic edytor do W7? Na pewno szybciej mozna byloby np. przygotowac barwy, nie mowiac o oszczedzaniu przyciskow czy zwyklej wygodzie. Kiedys taki edytor mial powstac, ale skonczylo sie na "mial"......
No no to było super:)
No no to było super:)
......Troche z innej beczki: Pewnie zauwazyliscie temat Extreme MIDI Mixer? Sam na razie nie mam zbyt wiele czasu, ale moze komus chcialoby sie zrobic edytor do W7? Na pewno szybciej mozna byloby np. przygotowac barwy, nie mowiac o oszczedzaniu przyciskow czy zwyklej wygodzie. Kiedys taki edytor mial powstac, ale skonczylo sie na "mial"......
No no to było super:)...
Byloby, ale chetnych jak na razie nie widac... :)
No no to było super:)...
Byloby, ale chetnych jak na razie nie widac... :)
...Byloby, ale chetnych jak na razie nie widac... :)...
Zdziwiony? Młody?
Nie napisałeś jeszcze ile za to, albo co odstąpisz
[addsig]
Zdziwiony? Młody?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
- adrianmarjan
podswietlenie wyswietlacza w W7 polega na tym że jest tam taka folia która cała świeci jak wyświetlacz lcd...... no i o na się wypala i zostaje mdły ,nie podświetlony wyświetlacz :( ....
w7 przecież posiada bank- I - i -S- gdzie bank S jest bankiem z dyskietki
i kilka próbek mam w banku s nowych takich krórych nie ma w jej stałej pamięci...
Zapłacił bym każde pieniądze za ten programik którym mógłbym wrzucać monofoniczne sample do środka ....!!!!
a jest to możliwe na 100%
................................................
////////////////////////////////////////////////
Pozdro
i kilka próbek mam w banku s nowych takich krórych nie ma w jej stałej pamięci...
Zapłacił bym każde pieniądze za ten programik którym mógłbym wrzucać monofoniczne sample do środka ....!!!!
Pozdro
GRAJEk na Wiejskich iMpresssskah
... moze komus chcialoby sie zrobic edytor do W7 ...
No to to roboty
Brać implementację MIDI podpatrzeć to i owo w przykładowym mikserku.
Trochę czasu, notatnik + ewentualnie jakiś edytor graficzny w przypadku własnych graficznych widzimisię, i można mieć za friko piękny edytorek. A takie rzeczy oj oj kosztują. Zobaczcie na ceny choćby w http://www.squest.com
PS. Może EiS wyskrobie jakiś tutorial w następnym wydaniu magazynu to "mikserkomania" zatoczy większy zasięg
No to to roboty
Brać implementację MIDI podpatrzeć to i owo w przykładowym mikserku.
Trochę czasu, notatnik + ewentualnie jakiś edytor graficzny w przypadku własnych graficznych widzimisię, i można mieć za friko piękny edytorek. A takie rzeczy oj oj kosztują. Zobaczcie na ceny choćby w http://www.squest.com
PS. Może EiS wyskrobie jakiś tutorial w następnym wydaniu magazynu to "mikserkomania" zatoczy większy zasięg
......Byloby, ale chetnych jak na razie nie widac... :)...
Zdziwiony? Młody?
...
Nie, nie zdziwiony
I tak za jakis czas zabiore sie za ten edytorek - z sentymentu do starowinki W7, ktora przypomina mi prawie mlode lata
- i to jest odpowiedz na Twoje pytanie "Mlody?"
Zdziwiony? Młody?
...
Nie, nie zdziwiony
...podswietlenie wyswietlacza w W7 polega na tym że jest tam taka folia która cała świeci jak wyświetlacz lcd...... no i o na się wypala i zostaje mdły ,nie podświetlony wyświetlacz :( ....
Pozdro
...
Co do bankow: I (internal chyba) to bank uzytkownika po prostu, tam magazynujesz wyedytowane barwy, S (song) dotyczy barw uzytych w danym araznzu (songu), moga one byc 'zapozyczane z innych bankow. Oczywiscie banki te laduje sie z dyskietki
Ale nie ma to nic wspolnego z ladowaniem sampli z dyskietki. Na dyskietce sa zapisane wszelkiego rodzaju ustawienia, min. barw, skladajacych sie z elementow (sampli - max 4) zapisanych na stale w instrumencie. Latwo to przeciez podejrzec
Pozdro
Co do bankow: I (internal chyba) to bank uzytkownika po prostu, tam magazynujesz wyedytowane barwy, S (song) dotyczy barw uzytych w danym araznzu (songu), moga one byc 'zapozyczane z innych bankow. Oczywiscie banki te laduje sie z dyskietki