Na chałturę - mikser analogowy czy cyfrowy?
Re: Na chałturę - mikser analogowy czy cyfrowy?
Dobra a jak z brzmieniem tych mikserow: na ktorym można ustawić lepsze brzmienie Allen&Head GL ( PA 20 ?) czy Yamaha 01v96 ?
- Miłaszewski
...yamaha pewnie tez......sporo mikserow cyfrowych ma wejscia na footswitcha...
co do mackie to filmik jest na ich stronie...
dxb jest fatalnym mikserem, nie nadaje sie nawet do studia jesli chodzi o awaryjnosc, jest niestabilny
do tego kompresor na kanale to zart, plugin z Pro Toolsa czy Logica jest o lata swietlne lepszy
(uwaga, opinia subiektywna!)
[addsig]
co do mackie to filmik jest na ich stronie...
dxb jest fatalnym mikserem, nie nadaje sie nawet do studia jesli chodzi o awaryjnosc, jest niestabilny
do tego kompresor na kanale to zart, plugin z Pro Toolsa czy Logica jest o lata swietlne lepszy
(uwaga, opinia subiektywna!)
[addsig]
widzę ,że nic sie nie zmienilo i te same osoby staraja sie obrażac i wyśmiewać...zapomnial wól jak cielęciem byl...
Od dawna ludzie sie spierają co lepsze - cyfra czy analog...tak naprawde nie ma wiekszej róznicy...preampy sa równiez świetne w cyfrze...
to tylko odczucie wizualne:) ja tez wolę analogowe stoly choc wiem,że cyfrowe sa równie dobre
Od dawna ludzie sie spierają co lepsze - cyfra czy analog...tak naprawde nie ma wiekszej róznicy...preampy sa równiez świetne w cyfrze...
to tylko odczucie wizualne:) ja tez wolę analogowe stoly choc wiem,że cyfrowe sa równie dobre
www.studiodapson.freehost.pl
Na chałturę to proponuję zabrać flaszkę i prezerwatywy a jeśli chodzi o mikser to nie ma to znaczenia czy analogowy czy cyfrowy.
Zajmuje się komponowaniem i produkcją muzyczną.
...Na chałturę to proponuję zabrać flaszkę i prezerwatywy a jeśli chodzi o mikser to nie ma to znaczenia czy analogowy czy cyfrowy....
No i to jest opinia fachowca
Flaszka zawsze jest za darmo a prezerwatywy to chyba sa potrzebne po to ze by nalozyć takiemu cieciowi jak ty na głowe...żeby sie zamknal i nie wypowiadal w tematach o ktorych nie ma pojecia. Moze pare zdan na falach ojca rydza a nie na temat mixerow.
Moze dla ciebie to nie ma znaczenia ale dla mnie ma.
No i to jest opinia fachowca