Dokumentacje do Nuendo, Haliona i Cubase SX

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Merlin

Dokumentacje do Nuendo, Haliona i Cubase SX

Post autor: Merlin » niedziela 10 sie 2003, 17:14

Witam,

Ma ktoś może jakieś dokumentacje do Haliona Nuendo i Cubase SX.

Chodzi mi o coś w postaci elektronicznej np w formacie pdf.

Byłbym bardzo dźwięczny za pomoc

Merlin

Awatar użytkownika
Hardi

Re: Dokumentacje do Nuendo, Haliona i Cubase SX

Post autor: Hardi » niedziela 10 sie 2003, 19:27

Każdy, kto ma legalny program to ma również dokumentację do niego. Nie wychylaj się na tym forum z takimi pytaniami, bo Admin się wkurzy.
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Dobmatt

Post autor: Dobmatt » niedziela 10 sie 2003, 22:46

...Każdy, kto ma legalny program to ma również dokumentację do niego. Nie wychylaj się na tym forum z takimi pytaniami, bo Admin się wkurzy....

Coscie sie tak uczepili tego Admina? Akurat z takiego powodu Admin nie bedzie ingerowal, bo to jest nudne. Natomiast jesli dyskusja zbacza w obszary karczemnych pyskowek i zwyklego chamstwa, to chwala mu za to ze ucina ja w takim momencie.

MD.

Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » poniedziałek 11 sie 2003, 10:53

Coscie sie tak uczepili tego Admina? Akurat z takiego powodu Admin nie bedzie ingerowal, bo to jest nudne. Natomiast jesli dyskusja zbacza w obszary karczemnych pyskowek i zwyklego chamstwa, to chwala mu za to ze ucina ja w takim momencie.

MD.

...

Mnie takie pytania nie przeszkadzają, ale już kilka razy Admin zamykał temat, gdy ktoś zadawał pytanie tego typu (czytaj: kierował trop na posiadanie pirackiej wersji oprogramowania).
gadu-gadu 4021735

Redakcja

Post autor: Redakcja » poniedziałek 11 sie 2003, 11:05

..Mnie takie pytania nie przeszkadzają, ale już kilka razy Admin zamykał temat, gdy ktoś zadawał pytanie tego typu...

To prawda, zamykam temat, bo ile razy można pytać ciągle o to samo. W tej sprawie wypowiadali się już chyba wszyscy święci. Bardzo rzeczowo opisali problem przedstawiciele firm Audio Factory oraz PSP. Nie chcę już rozwijać problemu piractwa, lecz "o ile mi wiadomo" do każdego z tych programów jest dołączana bardzo obszerna instrukcja. Zajrzyj tutaj.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Zablokowany