Sytrus - Rhodes - dlaczego znika w FL?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
DJgts

Re: Sytrus - Rhodes - dlaczego znika w FL?

Post autor: DJgts » sobota 29 gru 2007, 14:46

a jednak dobrze myslałem co do tego sytrusa :)
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...

atlantic

Post autor: atlantic » sobota 29 gru 2007, 16:10

... To jest wersja XXL i nigdy nie było problemu z renderingiem na mp3 czy wave.
Nigdy nie miałem takiej sytuacji , zacząłbym od sprawdzenia samego Sytrusa w nowym projekcie , samego paternu czy eksportuje w ogóle swoje barwy , i czy ten rhodes również (bo nie wiem czy to preset z banku sytrusa czy jakiś z dx-a). Jeśli to jest ok , to znaczy że w wspomnianym projekcie coś jest nie tak , być może jest nałożona jakaś automatyzacja która go wycisza , spróbuj w tym projekcie wyeksportować samego paterna z sytrusem , jeśli to nie pomoże zrób reset ustawień , a ostatecznie nową instalację FL-a.

P.S.
U mnie eksportuje tego rhodesa , obstawiam że masz jakieś bajery pozałączane w samym projekcie.

Loops

Post autor: Loops » sobota 29 gru 2007, 16:57

Dzięki,już jest OK.Przywróciłem system sprzed kilku dni,ale projekt,przy którym wystąpił problem,nadal jest "skażony".Pozdrawiam,Paweł

ODPOWIEDZ