Poszukuje sterownikow do Virusa Polar pod Wndowsa xp profesional 64 bit. Sciagalem nowe sterowniki z strony producenta lecz to jednak nie pomoglo. Moze ktos ma pojecie gdzie mozna sciagnac cos takiego. Bo to troszke denerwujace ze taki sprzet a nie mozna sterownika sciagnac.
Pozdro.
Access Virus Ti Polar - sterowniki dla Win 64
Re: Access Virus Ti Polar - sterowniki dla Win 64
...Poszukuje sterownikow do Virusa Polar pod Wndowsa xp profesional 64 bit. Sciagalem nowe sterowniki z strony producenta lecz to jednak nie pomoglo. Moze ktos ma pojecie gdzie mozna sciagnac cos takiego. Bo to troszke denerwujace ze taki sprzet a nie mozna sterownika sciagnac.
Pozdro....
Hej Kilu :)
Z tego co wiem nie ma jeszcze sterowników 64-bit owych do Virusa, więc nie dziwie się że to co ściągnąłeś nie działa. Wróć do 32 bit-ów a Twoje życie będzie o wiele łatwiejsze
[addsig]
Pozdro....
Hej Kilu :)
Z tego co wiem nie ma jeszcze sterowników 64-bit owych do Virusa, więc nie dziwie się że to co ściągnąłeś nie działa. Wróć do 32 bit-ów a Twoje życie będzie o wiele łatwiejsze

[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Re: Access Virus Ti Polar - sterowniki dla Win 64
Hej Adam :) tak myslalem ze to ty mnie odpowiesz :) No widzisz cos mnie popdkusilo na 64 bit i tak wyszlo . Jak pisalem na GG mam 8 gb ramu i chyba jak radziles oddam heheh ( przeloze do drugiego kompa :) Tylko teraz wszystko instalowac na nowo to chyba tydzien bede siedzial hmmm.
Ale dzieki i pozdro :)
Ale dzieki i pozdro :)