Nasze studio

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Ryba

Nasze studio

Post autor: Ryba » wtorek 18 lis 2003, 19:02

Hej muzycy ! . A co z fajnym pomysłem dotyczącym prezentacji na łamach EiS naszych domowych studiów projektowo -nagraniowych.

Czy ktoś z was wykonał już jakieś ruchy w tym kierunku ? Czy zgłośili się jacyś chętni do redakcji ? Szkoda by było zaniechać tego fajnego pomysłu .ryba

Awatar użytkownika
djx76

Re: Nasze studio

Post autor: djx76 » wtorek 18 lis 2003, 19:51

...Hej muzycy ! . A co z fajnym pomysłem dotyczącym prezentacji na łamach EiS naszych domowych studiów projektowo -nagraniowych.

Czy ktoś z was wykonał już jakieś ruchy w tym kierunku ? Czy zgłośili się jacyś chętni do redakcji ? Szkoda by było zaniechać tego fajnego pomysłu .ryba ...

pomysł całkiem całkiem - ciekawe jak będzie "się prezentowło" studio oparte wyłącznie na komputerze i vst technology + laptop.człowiek nagrywający depeche mode bodajże tak działa - nieźle - pozdro
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

Awatar użytkownika
Orbit

Post autor: Orbit » wtorek 18 lis 2003, 20:06

Juz kiedys padał taka propozycja na Forum..... i co .. ? i nic . a szkoda

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » wtorek 18 lis 2003, 20:52

Zauwazylem ze tu czasami jest duzo krzyku a jak sie juz cos dostanie to cisza....tak samo jest z Forum Mixer...tyle bylo zametu wokol oceniania swojej tworczosci...................
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
djx76

Post autor: djx76 » wtorek 18 lis 2003, 22:21

Quote:
...Zauwazylem ze tu czasami jest duzo krzyku a jak sie juz cos dostanie to cisza....tak samo jest z Forum Mixer...tyle bylo zametu wokol oceniania swojej tworczosci......................

spokojnie - twórczość trwa - jak powstanie to będzie tam - poza tym chyba nieźle się kręci jak na praktycznie początek
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » wtorek 18 lis 2003, 22:46

Ależ jest to zrozumiałe. Na tamtym forum oceniamy już konkretne kawałki, a osobom, które umieszczałyby co chwila tam coś nowego - jedynie pozazdrościć ciągłej weny twórczej. Trzeba tylko wpaść na pomysła jak je troszkę bardziej rozpropagować. Jeśli ktoś z was miałby jakieś propozycje to piszcie na miXer-a. Ja przepraszam za odskocznię od tematu.

Pozdrawiam/Zone
Sanok

Awatar użytkownika
miki76

Post autor: miki76 » środa 19 lis 2003, 16:02

ja tez jestem za tym zeby najpierw forum mikser zaczelo "furczec" a potem dalej myslec o innych formach wymiany
Muzyk, początkujący realizator (HOME RECORDING)

Awatar użytkownika
rednacz

Post autor: rednacz » środa 19 lis 2003, 20:16

Czy ktoś z was wykonał już jakieś ruchy w tym kierunku ? Czy zgłośili się jacyś chętni do redakcji ? Szkoda by było zaniechać tego fajnego pomysłu .ryba ...

Zgloszen mielismy sporo - sztuk 1 (slownie jeden). Czy naprawde wstydzicie sie pokazac Wasze studia?

TW

Awatar użytkownika
Sroka

Post autor: Sroka » środa 19 lis 2003, 23:07

Zgloszen mielismy sporo - sztuk 1 (slownie jeden). Czy naprawde wstydzicie sie pokazac Wasze studia?

TW...

Ja mysle że tak naprawde to nie wielu jest takich czym miało by się zbytnio pochwalić.

pozdrawiam

sroka
Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 20 lis 2003, 00:58

Bardzo fajny pomysł, bardzo sie podoba napewno wszystkim forumowiczom i pewnie by sie bardziej podobał gdyby na tej stronie ( EiS ) powstał LINK jak jest np. " Sprawdz swoj Biorytm" po wejsciu w ktory mozna by obejrzeć Fotki i opisy redagowane przez Admina , Natomiast gdy czytam ze musze wysłac zdjecia w rozdzielczosci takiej to a takiej i jeszcze cos tam , to 90 % ludzi rezygnuje z roznych przyczyn nie ktorym poprostu nie chce sie tego robic, lub myslą , ""Choroba moze moje studio nie jest warte publikacji w EiS , " Mi osobiscie jakos nie podnieca mysl o publikacji w Eis , To nie sa zawody tylko demostracja swojego sprzatu i mozliwosci , nasze studia nie potrzebuja reklamy gdyz nie sa komercyjnymi i mi osobiscie wisi czy to wydrukują czy nie , wiem co mam i interesuje mnie na czym inny pracuja ... Sroka napisał " Ja mysle że tak naprawde to nie wielu jest takich czym miało by się zbytnio pochwalić. " " Panie Sroku ja mysle ze wielu by Cie zaskoczyło a przy wielu wypadł bys baaaardzo blado , wiec radze nie wystawiac oceny , a poza tym, czy to jest wstyd ze ktos ma mniej , nie kazdy jest dobrze sytuowany , a muzyka to bardzo drogie hobby . Zastanowcie sie nad tym...... Moze ktos moze udostepnic swoja strone do tych celow, jesli Admin sie nie zgodzi , potrzebne sa tylko checi a Fotki sie posypia ,

ODPOWIEDZ