Wymieniłem stary komputer na nowy: i5, Windows 10. Teraz NICZEGO nie mogę zainstalować: ani Cubase SX 2(wiem - stary, ale dla mnie w zupełności wystarczy), karta E-mu 1212 nie chce z nim współpracować, a w ogóle żeby odtworzyć w komputerze filmy lub muzykę, to muszę przestawić jej częstotliwość z 44,1 na 48 no i z każdym VSTi mam kłopoty - nie chcą się zarejestrować lub po instalacji Cubase ne widzi plug-inów itd. itd. W starym komputerze (Windows 7) wszystko bez problemów działało do tej pory.
 Wymieniłem stary komputer na nowy: i5, Windows 10. Teraz NICZEGO nie mogę zainstalować: ani Cubase SX 2(wiem - stary, ale dla mnie w zupełności wystarczy), karta E-mu 1212 nie chce z nim współpracować, a w ogóle żeby odtworzyć w komputerze filmy lub muzykę, to muszę przestawić jej częstotliwość z 44,1 na 48 no i z każdym VSTi mam kłopoty - nie chcą się zarejestrować lub po instalacji Cubase ne widzi plug-inów itd. itd. W starym komputerze (Windows 7) wszystko bez problemów działało do tej pory.Czy komuś coś świta?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.