Szybko! Zanim poprawią!
Re: Szybko! Zanim poprawią!
"TouchViewmonitor ekranowy troszczy się do tego o to, że skrajności o każdej porze pełnie w chwycie ma się"
"i brzęczy także w słuchawce legendarnie..."
Piękne a "siłowy pyszałek" najlepszy!! Czyżby ktoś wykradł scenariusz
Shrek'a III ??
Dzięki dawno się tak dobrze nie bawiłem...
- stereophonic
- Kontakt:
Oczywiscie jest to smieszne , sam sie usmiałem, ale ja to odbieram zupełnie inaczej , Ludziska chcą do polakow pełna piersia , lecz jezyka nie znaja, w tym sklepie sa sprzdawcy polskiego pochodzenia , wiec ich jezyk poslki nie jest taki jak powinien byc, wiadomo ze to obciach bo ktos kto to przeczyta bedzie sie smiał, ale mysle ze oni nawet z tego nie zdaja sobie sprawy ,Pewnie Ktos np. " KALUS WINKOWskY" , dostał prikaz od szefa aby na stronie www umiescic polski jezyk, Ok spoko . tylko Kalus napisał jak umiał , a ze nie umiał wiec to wyglada jak wyglada :)
Pozdrawiam Stereophonic
- stereophonic
- Kontakt:
......to tylko dowód jak do nas te pi#@# szfabskie von świnie podchodzą - pełna ignorancja od co - zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz.
To napisz po niemiecku co o tej "ignorancji" myslisz i wyslij im mejla.
Ciekawe czy beda sie bardziej smiac czy zloscic?
pozdrowka...
Bardzo dobrze napisane ....... pewnie Ten ""SZEWSKI "" nie jest w stanie , napisac słowa po niemiecku . hahahah

pozdrowka...
Bardzo dobrze napisane ....... pewnie Ten ""SZEWSKI "" nie jest w stanie , napisac słowa po niemiecku . hahahah
Pozdrawiam Stereophonic
...No dobra, bez patrzenia na ich sajt, kto powie o jaki pordukt chodzi ?
"Ten siłowy pyszałek może być jednak także dla przygotowania dźwięku dla każdego tradycyjnego wzmacniacza gitar i każdej PA używany – i brzęczy także w słuchawce legendarnie... "...
Monter ty to jestes zawsze najzabawniejszy ale tym razem cie przeskoczyli

"Ten siłowy pyszałek może być jednak także dla przygotowania dźwięku dla każdego tradycyjnego wzmacniacza gitar i każdej PA używany – i brzęczy także w słuchawce legendarnie... "...
Monter ty to jestes zawsze najzabawniejszy ale tym razem cie przeskoczyli

To fakt, nie powinno się obrażać obcokrajowców... lecz odrobina dowcipu jak najbardziej wskazana- mi kojarzy się to tak:
My wam pokazać Polaki, jak się robić biznes. My sprzedawać, a wy kupować nasze siłowe pyszałki, my na tym geld robić taki, jak dalszy wielki rzut z nasza oferta...
Życzę wszystkim dobrego humoru i pozdrawiam!
My wam pokazać Polaki, jak się robić biznes. My sprzedawać, a wy kupować nasze siłowe pyszałki, my na tym geld robić taki, jak dalszy wielki rzut z nasza oferta...

Życzę wszystkim dobrego humoru i pozdrawiam!
Monter- widzę, że strona ta zainspirowała Cię do zmiany własnego 'podpisu' pod postami :) Najważniejsze to inspiracja! "aaa jaaakkk"

...To trzeba zobaczyć
Moja żona się popłakała, ja prawie też
Jacek...
my tam oboje się popłakaliśmy. :) ja się w takich sytuacjach nie wstydzę płakać - a co to ja, jakiś za przeproszeniem siłowy pyszałek jestem, czy co? :)

Jacek...
my tam oboje się popłakaliśmy. :) ja się w takich sytuacjach nie wstydzę płakać - a co to ja, jakiś za przeproszeniem siłowy pyszałek jestem, czy co? :)
nad drzwiami do świątyni możesz napisać:
"Tu idzie to do tych okazj... "
"Tu idzie to do tych okazj... "

...Kurde, pewnie wrzucili do translatora niemiecki tekst,
Niestety tak to wyglada , !!
Niestety tak to wyglada , !!
Pozdrawiam Ula :)
.........to tylko dowód jak do nas te pi#@# szfabskie von świnie podchodzą - pełna ignorancja od co - zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz.
pozdrowka...
Bardzo dobrze napisane ....... pewnie Ten ""SZEWSKI "" nie jest w stanie , napisac słowa po niemiecku . hahahah ...
Pewnie że nie potrafię dlatego zatrudniłbym tłumacza a nie robił z siebie idiotę, a z drugiej strony to przez takich jak ty polska jest ciągle w dupie świata - skoro jedzie się po tym który raczył wyrazić swoje oburzenie, że się nas jawnie zlewa i mało poważnie na świecie traktuje - żal mi cię dziecko...

pozdrowka...
Bardzo dobrze napisane ....... pewnie Ten ""SZEWSKI "" nie jest w stanie , napisac słowa po niemiecku . hahahah ...
Pewnie że nie potrafię dlatego zatrudniłbym tłumacza a nie robił z siebie idiotę, a z drugiej strony to przez takich jak ty polska jest ciągle w dupie świata - skoro jedzie się po tym który raczył wyrazić swoje oburzenie, że się nas jawnie zlewa i mało poważnie na świecie traktuje - żal mi cię dziecko...
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"