...do zastosowan profesionalnych powinno sie stosowac takowe słuchawki , a wiec AKG K 240 studio , lub k 270 Studio , wiec sie teraz nie stresujcie , wasze słuchawki najwidoczniej to amatroszczyzna , która sobie popierduje :) u mnie nic nie brzeczy , buczy , furkocze czy tez basuje .... Graja Bardzo dobrze , Mam stare AKG 240 minitor 10 lat ( których nie polecam bo nie maja basu ) ale dla lektora idealne, 240 Studio doskonałe .do kazdych zastosowan ...
Akg K 240 w porównaniu z Beyerdynamic DT 770 PRO wypadaja bardzo słabo (cenowo stanowia tylko 60 % wartości Beyerów , a jakościowo to max. 40 ) . Akg nie mają dołu , są bardzo suche , góry tez nie maja wiele , szczegółowośc taka sobie , a ten multimedialny kabelek łaczący to porazka

Odsłuchiwałem ten model jak poszukiwałem słuchawek dla siebie.
Beyerdynamic DT 770 PRO to głębokie brzmienie , ciepłe , barwne a zarazem analityczne . Mam je 2 lata i sprawuja sie b. dobrze .Uzywam ich do kontrolowania pasma 40 - 60 Hz i mimo ze mam teraz subwoofer wciąż chętnie po nie sięgam .
Odnosnie dudnienia (wczesniejsze posty) to moze nadszedł czas na wizyte u laryngologa , bo jak wiadomo jest to zjawisko psychoakustyczne . A moze po prostu brak wam wyobrazni i wiedzy i niszczycie swój sprzęt poprzez przesterowania.
Na analizatorze widma PAZ sygnał testowy od 0- 500 hz bez dudnien i trzasków.
Przefiltrowana w całym muzyka klubowa w całym paśmie równiez czysto i soczyscie , oczywiście na Beyerdynamic DT 770 PRO