Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
Fleishman
autor: Fleishman » poniedziałek 20 wrz 2010, 14:25
...
Jesteście bardzo mili!
Bardzo dziękuję! Podnieśliście mnie na duchu!
W takim razie nie odpuszczę!
Muszę tylko zrobić kolejne badania słuchu i nazbierać pieniądze na sprzęt, przede wszystkim nowego laptopa. Bo mój sempron 3100+ 32 bit chyba nie wystarczy...Napewno zajmie to parę miesięcy. I może tanie, dobre karty dźwiękowe zaczną działać na Windows 7 64 bit, bo taki laptop z takim systemem planuję kupić...No, ale to już chyba temat na inny wątek...
Serdecznie pozdrawiam
...
Do muzyki kup Macka - daje dużo większe pole manewru tzn Logic Pro i Pro Tools (wiem wiem, M-powered na Windows) które są standardem. No tak, ale to osobny temat...
-
Redakcja
autor: Redakcja » poniedziałek 20 wrz 2010, 19:46
...Do muzyki kup Macka - daje dużo większe pole manewru tzn Logic Pro i Pro Tools (wiem wiem, M-powered na Windows) które są standardem...
A już myślałem, że podobnych bzdur nie dane mi będzie już nigdy czytać na naszym forum
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
tg
Mam jeszcze tyle pytań! Dotyczą zarówno sprzętu, jak i oprogramowania!
Czy Waszym zdaniem mam zakładać odrębne wątki w poszczególnych działach (a raczej dziale "Dopiero zaczynam"), czy kontynuuować w obecnym wątku?
Ośmielę się jednak zadać jedno pytanie dotyczące laptopa skoro już ten temat wzbudził dyskusję. Czy lapek z Mobile Sempron 3100+ (1800 MHz, 256 kB cache, 1 rdzeń) to zupełny szmelc, czy można coś z nim zrobić przy użyciu DAW, samplerów i syntezatorów wirtualnych oraz klawiatury sterującej MIDI (po wymianie HDD 80 GB na większy i dokupieniu zewnętrznego interfejsu audio)?
Pozdrawiam,
TG