ReaVerb nie istnieje w wersji standalone, jest wylacznie w Reaperze...
Ale smutek... :/ nie wiedziałem, poprostu nie kożystam już z Cubusia bo pomijając MIDI blado wypada przy Reaperze.
Darmowa alternatywa dla drogich pluginów
-
Re: Darmowa alternatywa dla drogich pluginów
realizator dźwięku zespołu Akurat, inżynier systemów nagłośnieniowych, początkujący producent muzyczny, PASJONAT!
Re: Darmowa alternatywa dla drogich pluginów
Ale smutek... :/ nie wiedziałem, poprostu nie kożystam już z Cubusia bo pomijając MIDI blado wypada przy Reaperze....
mój lap zaczyna być za stary i to co się dzieje ze stabilnością projektów w C3SE zaczyna mnie po prostu martwić. Instrumenty free są coraz fajniejsze i też mocy ubywa podczas działania. Muszę tego reapera chyba solidnie przetestować.
A midi takie strasznie okrojone chyba nie jest o ile pamiętam z czasu kiedy rzucałem na to okiem.
Wszystkie te DAWy w co nowszych wersjach robią się coraz większymi krowami a ja lubię prostotę silnika i siłę dodatków.
pozdrawiam
mój lap zaczyna być za stary i to co się dzieje ze stabilnością projektów w C3SE zaczyna mnie po prostu martwić. Instrumenty free są coraz fajniejsze i też mocy ubywa podczas działania. Muszę tego reapera chyba solidnie przetestować.
A midi takie strasznie okrojone chyba nie jest o ile pamiętam z czasu kiedy rzucałem na to okiem.
Wszystkie te DAWy w co nowszych wersjach robią się coraz większymi krowami a ja lubię prostotę silnika i siłę dodatków.
pozdrawiam
drummer