Szybko! Zanim poprawią!
Re: Szybko! Zanim poprawią!
heh. ostalo sie tylko w tytule strony na belce przegladarki :)
"Guides i pokierować wycieczki od Równoość i Koncesja w dużo języki przy minibus, autobus i wóz, święto wagon drobnicowy, online."
http://www.paris-tours-guides.com/index_polish.shtml
:)
"Guides i pokierować wycieczki od Równoość i Koncesja w dużo języki przy minibus, autobus i wóz, święto wagon drobnicowy, online."
http://www.paris-tours-guides.com/index_polish.shtml
:)
fan dobrego brzmienia ;)
Nie mogłem sibie przypomnieć skąd znam ten język...
...przypomniałem sobie...
Napisy z pudełka elektrycznej maszynki do strzyżenia Ritz (korea):
NOŻYCE PROFESJONALNE
-profesjonalny zestaw ostrzyżenia
-dal wszystkich długości i stylu fryzur
-zestaw kompletny dla całej rodziny
-mocny siłnik z regulowaną ostrzą-kontrolą dźwignią
-precyzy jnie ostrze noża
-armatura głowy do ciała jest zaprojektowana do użycia z komfortem
-4 przywiązanie grzebienia
-grzebienia fryzjerskie
-broszura instrukcji w szerokim zakresie (wolę jej dzisiaj nie czytać bo mnie rozerwie)
[najlepsze jest to, że w tej instrukcji jest czyściutka polszczyzna!]
pozdrawiam
...przypomniałem sobie...
Napisy z pudełka elektrycznej maszynki do strzyżenia Ritz (korea):
NOŻYCE PROFESJONALNE
-profesjonalny zestaw ostrzyżenia
-dal wszystkich długości i stylu fryzur
-zestaw kompletny dla całej rodziny
-mocny siłnik z regulowaną ostrzą-kontrolą dźwignią

-precyzy jnie ostrze noża
-armatura głowy do ciała jest zaprojektowana do użycia z komfortem

-4 przywiązanie grzebienia
-grzebienia fryzjerskie
-broszura instrukcji w szerokim zakresie (wolę jej dzisiaj nie czytać bo mnie rozerwie)
[najlepsze jest to, że w tej instrukcji jest czyściutka polszczyzna!]
pozdrawiam
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
czy ktos edytowal moj post? dlaczego zniknal???
pisalem ze strona jest wyborna..ja sie malo nie polalem ze smiechu ;)
[addsig]
pisalem ze strona jest wyborna..ja sie malo nie polalem ze smiechu ;)
[addsig]
pozdrawiam.
...Wiecie co, ale to wejście niemieckich sklepów na nasz rynek z polską obsługą to jedna wielka klapa. Śmiechy śmiechami, pawdę mówiąc to mnie to już trochę mierzi...
...
Wiesz co Ci powiem Kolego MONTER!!.... śmieszny zaczynasz być TY ! wejdź na swoja stronę i umieść odnośniki po niemiecku , nic nie widze na razie i pewnie nie zobacze .. , na marginesie nie masz się czym pochwalić twoja strona wygląda Żenująco . wiec przestań być taki Zmierzył !
To jest początek i nikt nie mówił ze jakieś tam sklepy maja wchodzić na nasz rynek, z tego co słyszę w TV to Polska i polskie produkty wchodzą na rynek U.E , a tak naprawdę to Niemcom wisi czy polaczek przyjdzie do nich kupować czy nie, bo i tak biznesu z Polaków niema, a to ze umieszczają z rożnym szczęściem i zaawansowaniem strony po polsku to tylko ich dobra wola i nic więcej, nikt im tego nie każe robić , Panowie przestańcie być Takimi Nacjonalistami , bo równie dobrze Niemcy mogą was spuścić na drzewo , czy któryś z was cos kupił w Niemczech ? na palcach jednej ręki można policzyć,a domagacie się wielkich Stron. wiec nie ma co się dziwić i powinniście się cieszyć ze cokolwiek tam jest , bo inaczej jeden z drugim poliglota miał by problem !! POKAŻCIE MI PARAGRAF gdzie JEST NAPISANE ZE KTOŚ MA OBOWIĄZEK Umieszczać POLSKIE NAPISY !!!
...
Wiesz co Ci powiem Kolego MONTER!!.... śmieszny zaczynasz być TY ! wejdź na swoja stronę i umieść odnośniki po niemiecku , nic nie widze na razie i pewnie nie zobacze .. , na marginesie nie masz się czym pochwalić twoja strona wygląda Żenująco . wiec przestań być taki Zmierzył !
To jest początek i nikt nie mówił ze jakieś tam sklepy maja wchodzić na nasz rynek, z tego co słyszę w TV to Polska i polskie produkty wchodzą na rynek U.E , a tak naprawdę to Niemcom wisi czy polaczek przyjdzie do nich kupować czy nie, bo i tak biznesu z Polaków niema, a to ze umieszczają z rożnym szczęściem i zaawansowaniem strony po polsku to tylko ich dobra wola i nic więcej, nikt im tego nie każe robić , Panowie przestańcie być Takimi Nacjonalistami , bo równie dobrze Niemcy mogą was spuścić na drzewo , czy któryś z was cos kupił w Niemczech ? na palcach jednej ręki można policzyć,a domagacie się wielkich Stron. wiec nie ma co się dziwić i powinniście się cieszyć ze cokolwiek tam jest , bo inaczej jeden z drugim poliglota miał by problem !! POKAŻCIE MI PARAGRAF gdzie JEST NAPISANE ZE KTOŚ MA OBOWIĄZEK Umieszczać POLSKIE NAPISY !!!

Orbit, mam wrazenie ze masz spore kompleksy jesli chodzi o narodowosc...
dla mnie nie ma znaczenia, czy sprzedawca ktory chce mnei namowic do zakupu, jest Polakiem, Niemcem, Chinczykiem, czy Aborygenem - grunt, zeby robil to co robi profesjonalnie. a jak wychodzi takie smieszne kuriozum jak tutaj , to co? mamy udawac, ze jest ok?
a ty proponujesz postawe pt. "cieszmy sie ze w ogole napisali po polsku, bo przeciez w ogole mogli nas olac, a tak naprawde to chwala im ze W OGOLE mozemy u nich kupowac"...
skoro Polska to dal nich taki nedzny rynek, to dlaczego w ogole zawracaja sobie glowe wchodzeniem na niego? reklamami itp? z czystej bezinteresownosci, i to wl;asnie za to mamy im byc dozgonnie wdzieczni?
wolnego..:)
i od Montera wara, czepiasz sie ;P:)
dla mnie nie ma znaczenia, czy sprzedawca ktory chce mnei namowic do zakupu, jest Polakiem, Niemcem, Chinczykiem, czy Aborygenem - grunt, zeby robil to co robi profesjonalnie. a jak wychodzi takie smieszne kuriozum jak tutaj , to co? mamy udawac, ze jest ok?
a ty proponujesz postawe pt. "cieszmy sie ze w ogole napisali po polsku, bo przeciez w ogole mogli nas olac, a tak naprawde to chwala im ze W OGOLE mozemy u nich kupowac"...
skoro Polska to dal nich taki nedzny rynek, to dlaczego w ogole zawracaja sobie glowe wchodzeniem na niego? reklamami itp? z czystej bezinteresownosci, i to wl;asnie za to mamy im byc dozgonnie wdzieczni?
i od Montera wara, czepiasz sie ;P:)
fan dobrego brzmienia ;)
To jest początek i nikt nie mówił ze jakieś tam sklepy maja wchodzić na nasz rynek, z tego co słyszę w TV to Polska i polskie produkty wchodzą na rynek U.E , a tak naprawdę to Niemcom wisi czy polaczek przyjdzie do nich kupować czy nie, bo i tak biznesu z Polaków niema, a to ze umieszczają z rożnym szczęściem i zaawansowaniem strony po polsku to tylko ich dobra wola i nic więcej, nikt im tego nie każe robić
Niemcom nie wisi, czy polaczek będzie u nich kupował. Biznes jest z każdego, kto zechce coś kupić. Przez ostatnich kilkanaście lat sporo było prywatnego importu z niemieckich sklepów muzycznych - oni to wiedzą.
Krótko mówiąc:
1. Strona jest odlotowa i też się o mało nie posikałem ze śmiechu.
2. Na pewno to poprawią za jakiś czas.
3. Chłopaki sie starają a Wy narzekacie
No kupa śmiechu a tu od razu nacjonalizm, itd.
Panowie, wyluzujcie trochę
Pozdrawiam,
Maciej R.
Niemcom nie wisi, czy polaczek będzie u nich kupował. Biznes jest z każdego, kto zechce coś kupić. Przez ostatnich kilkanaście lat sporo było prywatnego importu z niemieckich sklepów muzycznych - oni to wiedzą.
Krótko mówiąc:
1. Strona jest odlotowa i też się o mało nie posikałem ze śmiechu.
2. Na pewno to poprawią za jakiś czas.
3. Chłopaki sie starają a Wy narzekacie

No kupa śmiechu a tu od razu nacjonalizm, itd.
Panowie, wyluzujcie trochę

Pozdrawiam,
Maciej R.
...Orbit, mam wrazenie ze masz spore kompleksy jesli chodzi o narodowosc...
i od Montera wara, czepiasz sie ;P:)...
wiesz co śmieszysz mnie , tak się składa, że znam dobrze dwóch Polaków sprzedających w sklepach niemieckich . W Berlinie i Kolonii , i jeśli myślisz ze Niemcy tak strasznie zabiegają o polski rynek jak sugerujesz . to radzę Ci zimny prysznic obudź sie , Polacy nie kupują dużo a już na pewno nie często,Każdy sprzedawca pracuje na procencie im więcej sprzeda tym więcej zarobi , Polaków to tez dotyczy i to właśnie dzięki ich staraniom głownie sa polskie odnośniki . to oni sprzedają na Allegro , a że od maja nie ma cła wiec ........ sam już sobie dopowiedz
=====================
mam wrazenie ze masz spore kompleksy jesli chodzi o narodowosc...
absolutnie nie mam
od Montera wara, czepiasz sie
natomiast ja mam wrażenie ze ty masz, czyżbyś kochał inaczej ? no nie to nie wstyd, zdarza się :))
i od Montera wara, czepiasz sie ;P:)...
wiesz co śmieszysz mnie , tak się składa, że znam dobrze dwóch Polaków sprzedających w sklepach niemieckich . W Berlinie i Kolonii , i jeśli myślisz ze Niemcy tak strasznie zabiegają o polski rynek jak sugerujesz . to radzę Ci zimny prysznic obudź sie , Polacy nie kupują dużo a już na pewno nie często,Każdy sprzedawca pracuje na procencie im więcej sprzeda tym więcej zarobi , Polaków to tez dotyczy i to właśnie dzięki ich staraniom głownie sa polskie odnośniki . to oni sprzedają na Allegro , a że od maja nie ma cła wiec ........ sam już sobie dopowiedz
=====================
mam wrazenie ze masz spore kompleksy jesli chodzi o narodowosc...
absolutnie nie mam

od Montera wara, czepiasz sie
natomiast ja mam wrażenie ze ty masz, czyżbyś kochał inaczej ? no nie to nie wstyd, zdarza się :))
Drogi Orbicie (tylko sobie nie pomyśl, że ten tego
)- Oduck i Axis mądrze podsumowali Twoją wypowiedź- nie dość, że wyjechałeś jak 'Filip z konopii' ze swoim postem, to jeszcze nie potrafisz się ustosunkować (znowu nie pomyśl sobie, że ten tego
) do komentarzy innych. Dobranoc!

goście dajcie sobie spokój bo narażacie nasze państwo :D:D
Jakby jakiś niemiecki polityk zoabaczył jaka między Polakami panuje "zgoda" za sprawą ich strony to by nas zaraz czołgami najechali w przekonaniu że się jeszcze zaczniemy tłuc między sobą czy mieli prawo na nas najechać czy nie :D:D:D
Jakby jakiś niemiecki polityk zoabaczył jaka między Polakami panuje "zgoda" za sprawą ich strony to by nas zaraz czołgami najechali w przekonaniu że się jeszcze zaczniemy tłuc między sobą czy mieli prawo na nas najechać czy nie :D:D:D
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"
śmieszny zaczynasz być TY !
Oz w morde Panowie.. Ta guma Orbit jest bez cukru..
A co do niemieckich sklepow - przychylam sie do tezy ze jednak sa zainteresowani naszym rynkiem i to bardzo - bo ich rynek jest juz NASYCONY.. Oni dobrze wiedza ze tu jest pustynia i mozna sporo upchac towaru - zwlaszcza tego tanszego ale niezlej jakosci
Co do tlumaczen na stronach - powiedzcie mi ktory niemiec bedzie powaznie traktowal firme ktorej serwis internetowy bedzie TAK przetlumaczony na niemiecki jak te sklepy na polski?
Dobrze wiemy ze zaden.. Stad mysle ze skoro ktos mnie lekcewazy kaleczac moja mowe w prostacki sposob to ja nie moge traktowac go powaznie
smiech to zdrowie
[addsig]
Oz w morde Panowie.. Ta guma Orbit jest bez cukru..

A co do niemieckich sklepow - przychylam sie do tezy ze jednak sa zainteresowani naszym rynkiem i to bardzo - bo ich rynek jest juz NASYCONY.. Oni dobrze wiedza ze tu jest pustynia i mozna sporo upchac towaru - zwlaszcza tego tanszego ale niezlej jakosci

Co do tlumaczen na stronach - powiedzcie mi ktory niemiec bedzie powaznie traktowal firme ktorej serwis internetowy bedzie TAK przetlumaczony na niemiecki jak te sklepy na polski?

[addsig]
pozdrawiam.