Adminie, gratuluję pomysłowego rozwiązania
Najgorsze dla muzyka?
Re: Najgorsze dla muzyka?
no nie, własnym oczom nie wierzę... 
 , ale zabawa z tą autokorektą  

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Cos sie chyba w tym temacie pogmatwalo. Bycie muzykiem wcale nie oznacza bycia tworca i na odwrot. Wielu wybitnych muzykow bylo marnymi kompozytorami (lub teksciarzami) ... i na odwrot.
A teraz powaznie. Najgorsza rzecza jaka moze sie przydarzyc muzykowi jest kac.

A teraz powaznie. Najgorsza rzecza jaka moze sie przydarzyc muzykowi jest kac.
| Quote: | 
  | 
Ja również to zauważyłem, że niektórzy nie potrafią rozróżnić muzyka od tekściarza i kompozytora. Jest wielu znakomitych muzyków, którzy nie napisali ani jednego utworu. Są również wspaniali pisarze tekstów, którzy nie potrafią nic zaśpiewać i zagrać.
gadu-gadu 4021735
Swego czasu czesto widziałem płyty z muzyka własnego Autorstwa  na Stadionie 10-Ciolecia w warszawie , TO JEST dosyc nie miłe doswiadczenie  ,  czujesz sie  okradany w czasie rzeczywistym  

No, kochany... gratulacje. Na calym swiecie stadiony zarezerwowane sa tylko dla czolowki...  

...A mozesz zdradzic w jakiej to kapeli grasz??...
HITY Z ORBITY

HITY Z ORBITY
......A mozesz zdradzic w jakiej to kapeli grasz??...
HITY Z ORBITY
A co robiles na stadionie?Kupowales plyty konkurencji?
No, kochany... gratulacje. Na calym swiecie stadiony zarezerwowane sa tylko dla czolowki...
czasami jak czytam "Tutejsze " odpowiedzi to dochodze do wniosku , dobrze ze Forum takie jak to jest Anonimowe, gdyz kolesie jak wy moga sie dowartosciowac

i wyszumiec  
  Dobranoc, Jutro jest Piatek...  wyruszam w 3 dniowa  Trase  .
Ps. płyty wykonawcy z ktorym gram takze mozna kupic na stadione

HITY Z ORBITY
A co robiles na stadionie?Kupowales plyty konkurencji?
czasami jak czytam "Tutejsze " odpowiedzi to dochodze do wniosku , dobrze ze Forum takie jak to jest Anonimowe, gdyz kolesie jak wy moga sie dowartosciowac
Ps. płyty wykonawcy z ktorym gram takze mozna kupic na stadione
A ja wam powiem, że chyba najgorszą rzeczą dla muzyka jest to, że nie może żyć z muzyki, którą uwielbia i które jest dla niego całym światem, a musi utrzymywać się z grania bzdur, które łatwo się sprzedają i są na topie.

gadu-gadu 4021735