Witam wszystkich , znacie jakiekolwiek szczegóły dotyczące targów muzycznych w Sosnowcu? Czy to konkurencja dla Krakowa?
Czy warto się tam wybrać?
EXPOSILESIA TARGI MUZYCZNE MUSIC SHOW
EXPOSILESIA TARGI MUZYCZNE MUSIC SHOW
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
- Soundscape
- Kontakt:
Re: EXPOSILESIA TARGI MUZYCZNE MUSIC SHOW
...Witam wszystkich , znacie jakiekolwiek szczegóły dotyczące targów muzycznych w Sosnowcu? Czy to konkurencja dla Krakowa?
...
Napewno warto. Będzie dużo firm, przedstawicielów i sporo ciekawych (może też wpływowych) ludzi. Szczególnie 14-go. A czy konkurencja? Tego nie wiem, ale napewno jest to dobre dla wystawców, dystrybutorów itd. No i z pewnością będzie można się zapoznać z jakimiś nowinkami, aparaturą...
...
Napewno warto. Będzie dużo firm, przedstawicielów i sporo ciekawych (może też wpływowych) ludzi. Szczególnie 14-go. A czy konkurencja? Tego nie wiem, ale napewno jest to dobre dla wystawców, dystrybutorów itd. No i z pewnością będzie można się zapoznać z jakimiś nowinkami, aparaturą...

- Soundscape
- Kontakt:
Re: EXPOSILESIA TARGI MUZYCZNE MUSIC SHOW
Ehh. Właśnie doczytałem, że pierwszy (moim zdaniem najciekawszy) dzień jest tylko dla ludzi z branży lub dla zaproszonych...Ale myślę że z odrobinką znajomości można będzie się pojawić.