Detroit Division

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
solar

Detroit Division

Post autor: solar » niedziela 26 paź 2003, 20:47

czy ktos z forumowiczow tworzy w klimatach detroit(oraz techno,minimal)z mocnym naciskiem na ten pierwszy?wiem,ze jest tu kilka takich osob,proponuje jakas wymiane utworow,doswiadczen na czym tworzycie,w jaki sposob,jesli hardware to jaki i dlaczego syntezatory;)...scena detroit,grafika futurystyczna/miejska/arty rodem z motor city,industrial,strony www,historia jak ktos podziela te sprawy to zapraszam...moi faworyci to hipnotyczni heiko leux oraz echoplex,nasz rodak ktory robi nieziemskie jak dla mnie rzeczy

UR walczy nadal hehe..

Awatar użytkownika
djx76

Re: Detroit Division

Post autor: djx76 » poniedziałek 27 paź 2003, 03:01

...czy ktos z forumowiczow tworzy w klimatach detroit(oraz techno,minimal)z mocnym naciskiem na ten pierwszy?wiem,ze jest tu kilka takich osob,proponuje jakas wymiane utworow,doswiadczen na czym tworzycie,w jaki sposob,jesli hardware to jaki i dlaczego syntezatory;)...scena detroit,grafika futurystyczna/miejska/arty rodem z motor city,industrial,strony www,historia jak ktos podziela te sprawy to zapraszam...moi faworyci to hipnotyczni heiko leux oraz echoplex,nasz rodak ktory robi nieziemskie jak dla mnie rzeczy

UR walczy nadal hehe.....

osobiście nie tworzę tego typu klimatów choć może kiedyś się przyłożę.

za to na moich imprezkach często gęsto z vinylka leci umek,chris liebing,glenn wilson,groovecolector,chris liberator ( chociaż to już acid-techno ) itp - pozdrawiam fazera -
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

Awatar użytkownika
xvoice

Post autor: xvoice » poniedziałek 27 paź 2003, 07:00

...czy ktos z forumowiczow tworzy w klimatach detroit(oraz techno,minimal)z mocnym naciskiem na ten pierwszy?wiem,ze jest tu kilka takich osob,proponuje jakas wymiane utworow,doswiadczen na czym tworzycie,w jaki sposob,jesli hardware to jaki i dlaczego syntezatory;)...scena detroit,grafika futurystyczna/miejska/arty rodem z motor city,industrial,strony www,historia jak ktos podziela te sprawy to zapraszam...moi faworyci to hipnotyczni heiko leux oraz echoplex,nasz rodak ktory robi nieziemskie jak dla mnie rzeczy

UR walczy nadal hehe.....

Ja osobiście tworze czyste techno i minimala, czasem house. Moje dwa kawałki znajdziesz na forum miXer - mario miza - african souffle [a1] & [a2] Tam jest doskonałe miejsce na wymiane opini na temat produkcji muzycznych i nie tylko

Moi ulubieni DJ'e i producenci: UMEK; Mauro Picotto, Chris Liebing, Thomas Schumacher, Carl Cox - to sa pionierzy śwaitowej sceny technicznej. Ich sety poprostu powalają na kolana, potrafią wywolać niezwykle imponujący klimat.

Pozdrawaim\\XVOICE

solar

Post autor: solar » środa 29 paź 2003, 14:59

pionierami to oni na pewno nie sa i nie byli,ale tez spoko;)

Awatar użytkownika
xvoice

Post autor: xvoice » środa 29 paź 2003, 16:59

...pionierami to oni na pewno nie sa i nie byli,ale tez spoko;)...

Fakt, rzeczywiście uzyłem nietrafnego słowa, ale chodziło mi znaczenie dominujący, najpopularniejsi, cieszący sie dobrą sławą na śwaitowej scenie techno.

ODPOWIEDZ