Studio One 2 Artist - Crush Dump

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Mortal10

Studio One 2 Artist - Crush Dump

Post autor: Mortal10 » środa 19 mar 2014, 14:21

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem, więc na początku się przywitam! Witam wszystkich.     

A teraz do setna, wiadomość dla pomocnych ludzi...

Ze względu, że uważam że artykuły zamieszczone na stronie są pisane przez osoby kompetentnę i znającę sie na rzeczy, kieruję się z prośbą o pomoc. Mam problem z programem Studio One Artist. Poiadam interfejs AudioBox PreSonus w werjsi" 2 wejscia xlr, duży jack", który służy mi wraz z Asio4all za sterownik dźwięku i kartę dźwiękową. Posiadam 32 bitowego xp-eka. Podczas pracy z programem , po jakimś czasie pojawia się błąd. Kiedy go ignoruję, po czasie zwiększa częstotliwość pojawiania się , a w końcu całkowicie uniemożliwia mi pracę z pogramem. Komunikat który wykakuję mówi o Crash Dump'ie i podaję lokalizację błędu na systemowym dysku C, w folderze użytkownika ( nazwa użytkownika), Dane Aplikacji, Presonus. Sprawdzałem to, folder Pre Sonus był ukryty. Ilość pojawienia się błędów wyznacza ilość takich samych plików w folderze C/użytkownik/DaneAplikacji/Pre Sonus, nie wiem jaki format jet tych plików i co one mogą oznaczać i jak mi pomóc w rozwiązaniu problemu. Z góry dziękuję za pomoc!

Pozdrawiam

katalizator

Zbynia

Re: Studio One 2 Artist - Crush Dump

Post autor: Zbynia » czwartek 20 mar 2014, 21:32

Program generuje bład i tworzy plik z opisem błędu - plik takowy wysyłasz razem ze zgłoszeniem do supportu o problemie

tyle i aż tyle - nie forum i portal jest od rozwiązywania tego tylko producent softu i to tam powinieneś udac sie z opisem problemu i wspomnianymi plikami

Awatar użytkownika
Mortal10

Post autor: Mortal10 » sobota 22 mar 2014, 10:59

...Program generuje bład i tworzy plik z opisem błędu - plik takowy wysyłasz razem ze zgłoszeniem do supportu o problemie
tyle i aż tyle - nie forum i portal jest od rozwiązywania tego tylko producent softu i to tam powinieneś udac sie z opisem problemu i wspomnianymi plikami...
Dzięki Zbyniu za dobrą radę ;) Wiadomo Ci może czy Presonus posiada polski serwis ?
katalizator

Zbynia

Post autor: Zbynia » sobota 22 mar 2014, 16:37

Zapewne nie :).Obsługą gwarancyjną zajmuje się dystrybutor - napisz do audiostacji.

Tyle że w tym wypadku powinieneś pisac do supportu presonusa - wiecej tu:

http://www.presonus.com/support/Contact-Technical-Support

ODPOWIEDZ