Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
Fant
Kolega dorobił się Reasona i prosil żebym poznał odpowiedzi na kilka nurtujacych go pytań (nie ma niestety dostępu do internetu!)
Czy jest możliwość "w rzucania" do loop-maszyny łejwów?czy obsługuje ona tylko swój format??Podobnie z próbkami samplera!
Czy jest może jakis program konwertujacy sample innego formatu i wav'y na format Reasona?
pozdrawiam
from one source all things depend....
-
Redakcja
autor: Redakcja » środa 17 mar 2004, 14:22
..Czy jest może jakis program konwertujacy sample innego formatu i wav'y na format Reasona?
Twój kolega będzie musiał dorobić się jeszcze internetu, chociażby po to aby zarejestrować swój nowy nabytek, ściągając przy okazji bezpłatnie program, który rozwiąże ten problem.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
SHIVOO
-
Kontakt:
DR REX obsługuje wyłącznie format programu Recycle (*.rcy *.rex *.rx2) specjalnie do tego celu stworzonego (tnie próbki na slice'y). Samplery korzystają także z próbek zapisanych w formacie tego programu, ale nie tylko. Także *.sxt *.smp *.sf2
-
Helmer
...Kolega dorobił się Reasona i prosil żebym poznał odpowiedzi na kilka nurtujacych go pytań (nie ma niestety dostępu do internetu!)
Czy jest możliwość "w rzucania" do loop-maszyny łejwów?czy obsługuje ona tylko swój format??Podobnie z próbkami samplera!
Czy jest może jakis program konwertujacy sample innego formatu i wav'y na format Reasona?
pozdrawiam

...
A moze kolega sie zapytam w firmie, w ktorej kupil Reasona?
-
Fant
A moze kolega sie zapytam w firmie, w ktorej kupil Reasona?...
Nie rozumiem skąd te ataki!
Z tego co mi wiadomo kumpel nie kupil tego na bazarze tylko zagranicą (dokładnie we Francji)!Nie zna sie na tym wcale,wiec poprosił mnie żebym zapytał na forum.Ja też nie używam i nie używałem tego programu wiec nie mogłem mu poradzić!
Nie wszyscy kradną soft!
pozdrawiam
-
Fant
...DR REX obsługuje wyłącznie format programu Recycle (*.rcy *.rex *.rx2) specjalnie do tego celu stworzonego (tnie próbki na slice'y). Samplery korzystają także z próbek zapisanych w formacie tego programu, ale nie tylko. Także *.sxt *.smp *.sf2...
SHIVOO dzieki za odpowiedz!
pozdrawiam
-
Helmer
...A moze kolega sie zapytam w firmie, w ktorej kupil Reasona?...
Nie rozumiem skąd te ataki!
Z tego co mi wiadomo kumpel nie kupil tego na bazarze tylko zagranicą (dokładnie we Francji)!Nie zna sie na tym wcale,wiec poprosił mnie żebym zapytał na forum.Ja też nie używam i nie używałem tego programu wiec nie mogłem mu poradzić!
Nie wszyscy kradną soft!
pozdrawiam...
Bo nie kupuje sie drogiego softu jak sie na nim nie zna kompletnie - do tego jeszcze we Francji i bez supportu...
Malo wiarygodna legalnosc....ale jakis tam % prawdopodobnosci zaistnienia tej sytuacji istnieje.
-
Fant
Malo wiarygodna legalnosc....ale jakis tam % prawdopodobnosci zaistnienia tej sytuacji istnieje. ...
Kwestia zaufania
pozdrawiam
-
Redakcja
autor: Redakcja » środa 17 mar 2004, 15:17
...Nie rozumiem skąd te ataki! ... Nie wszyscy kradną soft!...
Nie rozumiem skąd taka irytacja. Przecież nikt nawet słowem nie wspomniał o kradzieży (czyżby syndrom stołu i nożyc?).
1). Jeśli kolega kupił Reasona, to aby z niego korzystać musi go zarejestrować.
2). Nie ma nic złego w tym, że ktoś zwraca się z poradą do dystrybutora, tym bardziej jeśli kupuje coś, o czym nie ma zielonego pojęcia (pytanie; po co?)
3). Reason ma świetny
support online i jeszcze lepszy help.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
-
Fant
......Nie rozumiem skąd te ataki! ... Nie wszyscy kradną soft!...
Nie rozumiem skąd taka irytacja. Przecież nikt nawet słowem nie wspomniał o kradzieży (czyżby syndrom stołu i nożyc?).
1). Jeśli kolega kupił Reasona, to aby z niego korzystać musi go zarejestrować.
2). Nie ma nic złego w tym, że ktoś zwraca się z poradą do dystrybutora, tym bardziej jeśli kupuje coś, o czym nie ma zielonego pojęcia (pytanie; po co?)
3). Reason ma świetny
support online i jeszcze lepszy help.
...
...może mnie poniosło.
pozdrawiam i dziękuje za pomoc