Witam, mam pewien banalny problemik z tą kartą, mianowicie:
Nie da rady, jednocześnie słuchać muzyki np. z foobara czy wampa i grać VSTi na tym samym kanale, trochę mnie to wkurza, nie miałem takich problemów z WT192X. Wygląda to tak, że jeden z programów rekwiruje sobie 1-2 analog out i dla drugiego programu te wyjścia nie są już widoczne. Czy jest na to jakiś patent, poza używaniem odtwarzaczy VST?
c.d.n.
Pozdro
problemik mit Layla3G
problemik mit Layla3G
eis, eis, baby!
Re: problemik mit Layla3G
jesli nie znajdziesz lepszego sposobu to można to obejść tak:
-przypisz do używanych programów osobne porty wyjściowe karty
-jesli nie posiadasz sprzetowego miksera aby te dwa osobne wyjścia zmiksować i odsłuchac jednocześnie to skorzystaj z miksera karty, a mianowicie połacz port wyjściowy przeznaczony dla winampa np out3-4 z dowolnym portem wejsciowych karty i domiksuj go do portu out1-2 na ktorym działa vst. powinno pomóc, chyba że coś pokreciłem.
pozdrawiam
-przypisz do używanych programów osobne porty wyjściowe karty
-jesli nie posiadasz sprzetowego miksera aby te dwa osobne wyjścia zmiksować i odsłuchac jednocześnie to skorzystaj z miksera karty, a mianowicie połacz port wyjściowy przeznaczony dla winampa np out3-4 z dowolnym portem wejsciowych karty i domiksuj go do portu out1-2 na ktorym działa vst. powinno pomóc, chyba że coś pokreciłem.
pozdrawiam