Pluginy Kjaerhus - jakie są?
Pluginy Kjaerhus - jakie są?
Hejka! Jak oceniacie pluginy firmy Kjaerhus Audio? Czy są lepsze jakościowo niż PSP, czy to ta sama półka? Chciclbym kupić cały pakiet Kjaerhus i muszę znać opinię użytkowników. Pozdrawiam!
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: Pluginy Kjaerhus - jakie są?
...Hejka! Jak oceniacie pluginy firmy Kjaerhus Audio? Czy są lepsze jakościowo niż PSP, czy to ta sama półka? Chciclbym kupić cały pakiet Kjaerhus i muszę znać opinię użytkowników. Pozdrawiam!...
zanim kupisz możesz wypróbować darmówki z serii classic. mnie tam się podobają.
zanim kupisz możesz wypróbować darmówki z serii classic. mnie tam się podobają.
z tego co sie orientuję, to PSP jest o wiele tańszy..
Jam mam tylko darmową serię classic i uważam, że są WYŚMIENITE! Zwłaszcza, że freeware. Pluginy płatne gorsze być nie mogą, więc też muszą być wyśmienite :)
www.myspace.com/pchelki
...Jam mam tylko darmową serię classic i uważam, że są WYŚMIENITE! Zwłaszcza, że freeware. Pluginy płatne gorsze być nie mogą, więc też muszą być wyśmienite :)
...
Ja bym nie przesadzał z tą "wyśmienitością" darmowej serii. Chorus i Flanger brzmią tam jak dla mnie średnio (delikatnie mówiąc). Sztucznie i mało wiarygodnie.
...
Ja bym nie przesadzał z tą "wyśmienitością" darmowej serii. Chorus i Flanger brzmią tam jak dla mnie średnio (delikatnie mówiąc). Sztucznie i mało wiarygodnie.
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm