Dziwna sprawa, przedewszystkim to nie moge sie dogadac z wszelakimi pokrętłami- ni drgną, no i w szystko co trza przesówac myszką np. tepo przyciskami dziala ale szybciej przesunać nieda rady:/ Robilem reinstalacje programu, systemu( aj format nawet robilem) instalowalem inna werseje-nic.
Pomóżcie prosze!
FL odmawia współpracy
Re: FL odmawia współpracy
co z czym ci nie dziala?bo nic zes nie napisal i nie wiadomo o co ci chodzi
- Bartolomeo
Wszelkie pokrętła. Nie moge nimi kręcić
Glosnosc balans itd,itd.

Glosnosc balans itd,itd.
1) ustawienia ASIO
2) miałem taki problem, i okazało się, że w przypadku pokręteł... zaznaczałem myszą nie tam, gdzie trzeba. Czemu? Otóż, przez jakiś bug w w2k (xp zresztą też) okienka dialogowe (pokrętła) były raz to "poprzesuwane" względem ich "faktycznej pozycji", albo też najzwyczajniej w świecie desktop (pulpit) przebijał na okno pracy FL. Czemu ? Bladego pojęcia nie mam, wystarczyło ruszyc scrollem okna, problem znikał. Zniknął zaś na amen, jak sprzedałem FL ;p
2) miałem taki problem, i okazało się, że w przypadku pokręteł... zaznaczałem myszą nie tam, gdzie trzeba. Czemu? Otóż, przez jakiś bug w w2k (xp zresztą też) okienka dialogowe (pokrętła) były raz to "poprzesuwane" względem ich "faktycznej pozycji", albo też najzwyczajniej w świecie desktop (pulpit) przebijał na okno pracy FL. Czemu ? Bladego pojęcia nie mam, wystarczyło ruszyc scrollem okna, problem znikał. Zniknął zaś na amen, jak sprzedałem FL ;p
- Bartolomeo
wlasnie problem znikł tydzień nie mogłem nic zrobic a tu nagle...i juz moge, nic nie rozumiem...ciekawe na jak długo
klikasz link to controler i wystarczy ze ruszysz kontrolerem ktory wysyla komunikat midi i juz samo sie podporzadkuje
tylko ze komunikaty musza do frutka dochodzic
tylko ze komunikaty musza do frutka dochodzic
kliknij tutaj :http://fruityart.kicks-ass.org/index.php?did=forum - bardziej przyjaźniej nastawieni do FL Studio