Załóżmy że....
Załóżmy że....
Załóżmy że zaciągam na eMulu Nuendo z certyfikatem H2O i chcę zainstalowac to na Mac'u. Uda mi sie czy raczej nie?
Re: Załóżmy że....
...Załóżmy że zaciągam na eMulu Nuendo z certyfikatem H2O i chcę zainstalowac to na Mac'u. Uda mi sie czy raczej nie?...
Myślę, że pracownicy firmy Audio Factory chętnie Ci pomogą w tej sprawie, ale musisz się zgłosić do nich osobiście z komputerem ...
MD.
Myślę, że pracownicy firmy Audio Factory chętnie Ci pomogą w tej sprawie, ale musisz się zgłosić do nich osobiście z komputerem ...

MD.
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
o dzizas..
a ten certyfikat h2o to co to jest ?
moze jescze ten certyfikat potwierdza legalnosci oprogramowania ? :D
Pozdrawiam
a ten certyfikat h2o to co to jest ?
moze jescze ten certyfikat potwierdza legalnosci oprogramowania ? :D
Pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Spokojnie spokojnie - widzę że wywołałem tu niemałe zamieszanie, a to tylko moje przemyslenia. Nie jestem bogaty, więc nie mam Mac'a, nie mam Mac'a tak więc nie chce na nim instalowac nielegalów, a na PC to juz wogóle...oryginały sie wieszaja a co dopiero H2O... Zastanawiam sie jednak czy cracki które nie ukrywajmy tego pasuja na PC pasuja równiez na Mac.
...Spokojnie spokojnie - widzę że wywołałem tu niemałe zamieszanie, a to tylko moje przemyslenia. Nie jestem bogaty, więc nie mam Mac'a, nie mam Mac'a tak więc nie chce na nim instalowac nielegalów, a na PC to juz wogóle...oryginały sie wieszaja a co dopiero H2O... Zastanawiam sie jednak czy cracki które nie ukrywajmy tego pasuja na PC pasuja równiez na Mac....
No co ty w zyciu, to jest oprogramowanie calkowicie z innej polki.
No co ty w zyciu, to jest oprogramowanie calkowicie z innej polki.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
czy cracki które nie ukrywajmy tego pasuja na PC pasuja równiez na Mac....
MacOS X to nie Windows.
MacOS X to nie Windows.
No co ty w zyciu, to jest oprogramowanie calkowicie z innej polki....
Twu za szybko mi sie enter wcisnal, to jest calkowicie inna platforma to tak jak bys uzywal slownika polsko angielskiego do pogadania z chinczykiem. No f#!@#& way...
Twu za szybko mi sie enter wcisnal, to jest calkowicie inna platforma to tak jak bys uzywal slownika polsko angielskiego do pogadania z chinczykiem. No f#!@#& way...
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Co by nie mowic to ekipa z H2O sporo sie naglowkowala i mysle, ze wielu bystrych informatykow dla nich "pracowalo".
Prawda jest chyba taka, ze H2O zrobilo wiecej dla propagowania tzw. domowego tworzenia niz jakakolwiek inna, legalna instytucja. W duzej mierze dzieki H2O zawdzieczac mozna rozwoj homerecordingu w Polsce a i na swiecie TAKZE.
Niestety, jak podaja niesprawdzone informacje ekipa H2O zakonczyla dzialalnosc i tym samym nie mozna sie podziewac kolejnych "usprawnionych" wersji muzycznego softu.
P.S.
Nic mnie nie laczy i nigdy nie laczylo z ekipa H2O
Prawda jest chyba taka, ze H2O zrobilo wiecej dla propagowania tzw. domowego tworzenia niz jakakolwiek inna, legalna instytucja. W duzej mierze dzieki H2O zawdzieczac mozna rozwoj homerecordingu w Polsce a i na swiecie TAKZE.
Niestety, jak podaja niesprawdzone informacje ekipa H2O zakonczyla dzialalnosc i tym samym nie mozna sie podziewac kolejnych "usprawnionych" wersji muzycznego softu.
P.S.
Nic mnie nie laczy i nigdy nie laczylo z ekipa H2O
W dniu zlamania zabezpieczenia Syncrosoft (13.06.2005) zostala takze ujawniona przez H2O/Delirium luka w zabezpieczeniu. Byla niamala afera na forum Steinberga, bo sie okazalo, ze w niektorych przypadkach emulator klucza zjada mniej zasobow komputera niz soft Syncrosoftu.
Poinformowano, ze pokazali na co ich stac, jednoczesnie prosili o niepodszywanie sie innych grup crackerskich pod ich umiejetnosci oraz podali, ze to prawdopodobnie ostatni ich wyczyn, bo kosztowalo ich to 1500h pracy (lacznie wszystkich ludzi lamiacych kod).
Luka w zabezpieczeniu nie zostala usunieta, stad pojawily sie inne produkty zabezpieczone kluczem Syncrosoft, pozniej byl atak na WIBU-Key i zdaje sie ze na tym sie skonczylo (przy czym emulator Syncrosoftu jest stailny, ale emulator WIBU-Key juz nie bardzo). O ile na maka istnieja pliki resetujace dla klucza iLok, to nowe produkty na iLok, glownie na PC sa od miesiecy nie tkniete.
Poinformowano, ze pokazali na co ich stac, jednoczesnie prosili o niepodszywanie sie innych grup crackerskich pod ich umiejetnosci oraz podali, ze to prawdopodobnie ostatni ich wyczyn, bo kosztowalo ich to 1500h pracy (lacznie wszystkich ludzi lamiacych kod).
Luka w zabezpieczeniu nie zostala usunieta, stad pojawily sie inne produkty zabezpieczone kluczem Syncrosoft, pozniej byl atak na WIBU-Key i zdaje sie ze na tym sie skonczylo (przy czym emulator Syncrosoftu jest stailny, ale emulator WIBU-Key juz nie bardzo). O ile na maka istnieja pliki resetujace dla klucza iLok, to nowe produkty na iLok, glownie na PC sa od miesiecy nie tkniete.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!