Instrumenty firmy LinPlug
Instrumenty firmy LinPlug
czy macie jakies doświadczenia z instrumentami firmy linplug? w wyszukiwarce było tylko kilka krótkich wzmianek... stabilość, wydajność, odczucia co do brzmienia i jakości...
www.psychologium.net
- zebromirrrr
Re: Instrumenty firmy LinPlug
...czy macie jakies doświadczenia z instrumentami firmy linplug? w wyszukiwarce było tylko kilka krótkich wzmianek... stabilość, wydajność, odczucia co do brzmienia i jakości... ...
albino 3 super rzecz jak dla mnie...fajne brzmienie,sporo mozliwosci..zobacz demo a raczej posluchaj
albino 3 super rzecz jak dla mnie...fajne brzmienie,sporo mozliwosci..zobacz demo a raczej posluchaj
www.studiosquat.pl
......czy macie jakies doświadczenia z instrumentami firmy linplug? w wyszukiwarce było tylko kilka krótkich wzmianek... stabilość, wydajność, odczucia co do brzmienia i jakości... ...
albino 3 super rzecz jak dla mnie...fajne brzmienie,sporo mozliwosci..zobacz demo a raczej posluchaj...
Albino jest niezłym instrumentem to prawda zresztą tak jak inne vsti od Rob'a Papen'a.Choć nie są one już firmowane znaczkiem linplug to polceam je sprawdzić - jeśli chodzi o mnie - Blue to jeden z tych które często stanowią podstawę moich produkcji, no i nowy predator - po demku stwierdzam że Papen stanął na wysokości zadania i nie jest to powtórzenie Blue choć jest kilka rozwiązań z tego wcześniejszego ( np fxy).
albino 3 super rzecz jak dla mnie...fajne brzmienie,sporo mozliwosci..zobacz demo a raczej posluchaj...
Albino jest niezłym instrumentem to prawda zresztą tak jak inne vsti od Rob'a Papen'a.Choć nie są one już firmowane znaczkiem linplug to polceam je sprawdzić - jeśli chodzi o mnie - Blue to jeden z tych które często stanowią podstawę moich produkcji, no i nowy predator - po demku stwierdzam że Papen stanął na wysokości zadania i nie jest to powtórzenie Blue choć jest kilka rozwiązań z tego wcześniejszego ( np fxy).
własnie szperając dalej natrafiłem na blue... po przesłuchaniu demosongów stwierdzam, że bardzo podoba mi się brzmienie tego instrumentu...
www.psychologium.net
Ja troszke tworze na Albino - głównie "kręce" na tej wtyczce pady i naprawde wtyczka jest łatwa w opanowaniu i daje spore mozliwosci edycyjne. Miałem również okazje "pobawic" sie na wtyczce Blue - też swietna sprawa :) jednak ta wtyczka jest bardziej rozbudowana od Albino, co nie oznacza, ze jest trudniejsza ;)
- Vincent-Venoir
Mnie najbardziej do gustu przypadl Octopus.
Mozna skombinowac drapiezne leady, fajne drone'y i calkiem mile pady ;)
...Mnie najbardziej do gustu przypadl Octopus.
...
a ja jakoś nie mogłem ogarnąć tego całego octopusa, ale to było jeszcze jak był w wersji 1.0 i chyba coś tam szwankowało, więc dałem sobie spokój z zagłębianiem tematyki tego vsti.
...
a ja jakoś nie mogłem ogarnąć tego całego octopusa, ale to było jeszcze jak był w wersji 1.0 i chyba coś tam szwankowało, więc dałem sobie spokój z zagłębianiem tematyki tego vsti.