Hej Panie i Panowie,
Nosze sie z zamiarem zakupu sub'a z przedzialu cenowego 1500-2000 pln, posiadam 2 x hafler m5 (pasywne), strrrasznie brakuje mi basu...
trudnie sie przedewszystkim sklejaniem bitow i programowaniem, mniej mixem, jaeszcze mniej masterem,...
podczas procesu produkcyjnego brakuje mi dmuchniecia ze stopy i mruczenia basu....
wiadomo, do mixu - OFF woofer
ale do pracy i sluchanioa czasem -ON
aha, pokoj calkiem spory 4,5x4x3,7 wysoki
muza .... od jazzu po elektronike.
prosze o sugestie, mysle o konsumenckim subie,
mam wyrobione ucho ale nie mam doswiadczenia z subem, wczesniej mialem duze kolumny konsumenckie ktore potrafily glowe urwac z basem:)
teraz chce cos kompaktowego, niekoniecznie zeby trzeslo kamienica, ale zeby sie sklejalo z moimi hafler'ami...
szukalem forum, nie znalazlem wyczerpujacej odpowiedzi, poza moze jak zwykle narzekaniami i marudzeniem ...MB....
any ideas guys???
dzieki
Subwoofer dla Hafler M5
Re: Subwoofer dla Hafler M5
behringer:?nie slyszalem go ale parametrami i tym co w opisach bije 3/4 subwooferow na rynku na pysk........
- stevelukather
...behringer:?nie slyszalem go ale parametrami i tym co w opisach bije 3/4 subwooferow na rynku na pysk...........
Moze tak byc,ale tez go nie slyszalem,natomiast slyszalem i mam w studio sub Yamahy z serii HS i ten gra zawodowo i kosztuje do 2 tys.
[addsig]
Moze tak byc,ale tez go nie slyszalem,natomiast slyszalem i mam w studio sub Yamahy z serii HS i ten gra zawodowo i kosztuje do 2 tys.
[addsig]
adam s8 tez jest w tym budzecie
......behringer:?nie slyszalem go ale parametrami i tym co w opisach bije 3/4 subwooferow na rynku na pysk...........
...
wielkie dzieki,
ale jakbyscie mili panowie dodali do jakich monitorow uzywacie swoje sub'y??:)
bylo by troszke latwiej.
dzieki za odpowiedz.
a....
CZy nie byloby rozsadnym rozwiazaniem np zakupic sub'a hifi'owego, sprzet konsumencki ?
i tak nie chodzi mi tutaj o jakies super dopasowanie tego ( nie beda za czesto sluchal na subie, nie bede mixowal na 100%. natomiast PRODUKCJA i czasem kino - YES)
pozdrawiam
www.myspace.com/tresperros
...
wielkie dzieki,
ale jakbyscie mili panowie dodali do jakich monitorow uzywacie swoje sub'y??:)
bylo by troszke latwiej.
dzieki za odpowiedz.
a....
CZy nie byloby rozsadnym rozwiazaniem np zakupic sub'a hifi'owego, sprzet konsumencki ?
i tak nie chodzi mi tutaj o jakies super dopasowanie tego ( nie beda za czesto sluchal na subie, nie bede mixowal na 100%. natomiast PRODUKCJA i czasem kino - YES)
pozdrawiam
www.myspace.com/tresperros