FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
czy mogłby mnie ktos ośwecic co to takiego RNC 1773 REALY NICE COMPRESSOR .
obecnie poszukuje w miare taniego ale skutecznego kompresora , na jednym z portali Aukcyjnych znalazłem własnie RNC 1773 REALLY NICE COMPRESSOR , szukałem wiadomosci w wyszukiwarce , ale nie za duzo sie dowiedziałem na ten temat .Dziekuje
obecnie poszukuje w miare taniego ale skutecznego kompresora , na jednym z portali Aukcyjnych znalazłem własnie RNC 1773 REALLY NICE COMPRESSOR , szukałem wiadomosci w wyszukiwarce , ale nie za duzo sie dowiedziałem na ten temat .Dziekuje
WŁATCY MÓCH RULES
Re: FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
...czy mogłby mnie ktos ośwecic co to takiego RNC 1773 REALY NICE COMPRESSOR .
www.fmraudio.com/RNC1773.HTM
[addsig]
www.fmraudio.com/RNC1773.HTM
[addsig]
Administrator serwisu
......czy mogłby mnie ktos ośwecic co to takiego RNC 1773 REALY NICE COMPRESSOR .
Analogowy, sterowany cyfrowo (mikrokontroler). Ma dobre opinie.
Analogowy, sterowany cyfrowo (mikrokontroler). Ma dobre opinie.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
A czy moze ktos z forumowiczów uzywa tego kompresora ? jakie wrazenia ?
WŁATCY MÓCH RULES
...A czy moze ktos z forumowiczów uzywa tego kompresora ? jakie wrazenia ?...
Ja mam, ale wstyd sie przyznac - mam go od miesiaca i jeszcze przez najblizszy miesiac nie podlacze bo czasu brak na zabawe...
Kupilem "w ciemno", bo byla okazja cenowa (to naprawde jeden nielicznych zakupow, jakie zrobilem bez wczesniejszego przetestowania, kierujac sie opiniami i recenzjami)
wiec jak poczekasz, to sprawdze za jakis czas
Ja mam, ale wstyd sie przyznac - mam go od miesiaca i jeszcze przez najblizszy miesiac nie podlacze bo czasu brak na zabawe...
Kupilem "w ciemno", bo byla okazja cenowa (to naprawde jeden nielicznych zakupow, jakie zrobilem bez wczesniejszego przetestowania, kierujac sie opiniami i recenzjami)
wiec jak poczekasz, to sprawdze za jakis czas

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Posiadam dwie sztuki RNC ..... stweirdzam z reka na sercu , ciezko znalesc lepszy kompresor , bardzo łatwy w obsłudze i niesłychanie skuteczny , brzmi zawodowo .. mysle ze nie znajdziesz nic lepszego ... BA ... mysle ze na rynku w ogole ciezko jest znalesc cos lepszego , no chyba ze z najwyzszej połki .
Posiadam dwie sztuki RNC ..... stweirdzam z reka na sercu , ciezko znalesc lepszy kompresor , bardzo łatwy w obsłudze i niesłychanie skuteczny , brzmi zawodowo .. mysle ze nie znajdziesz nic lepszego ... BA ... mysle ze na rynku w ogole ciezko jest znalesc cos lepszego , no chyba ze z najwyzszej połki .
brzmi zawodowo ..
Wnosi coś od siebie? Myślałem, że jest brzmieniowo przeźroczysty..
...brzmi zawodowo ..
...
oczywiscie ze jest ....
zawodowo miałem na mysli , skuteczny ... bardzo skuteczny , praktycznie bez zadnych skutków ubocznych .
...
oczywiscie ze jest ....
zawodowo miałem na mysli , skuteczny ... bardzo skuteczny , praktycznie bez zadnych skutków ubocznych .
mam podłaczony RNC zaraz za AVALON 737 , poniewaz kompesor z Avalona nadaje sie na ... raczej sie nie nadaje , ktos mi poradzil aby skorzystac z RNC , sprawdza sie doskonale , na wokalu , basie , bebnach ... wszechstronne urzadzenie , polecam
mam podłaczony RNC zaraz za AVALON 737 , poniewaz kompesor z Avalona nadaje sie na ... raczej sie nie nadaje , ktos mi poradzil aby skorzystac z RNC , sprawdza sie doskonale , na wokalu , basie , bebnach ... wszechstronne urzadzenie , polecam
mam podłaczony RNC zaraz za AVALON 737 , poniewaz kompesor z Avalona nadaje sie na ... raczej sie nie nadaje , ktos mi poradzil aby skorzystac z RNC , sprawdza sie doskonale , na wokalu , basie , bebnach ... wszechstronne urzadzenie , polecam ...
poczytałem sobie kilka watków na zagranicznych forach i mowiac szczerze jestem pod wrazeniem, Orbit . nie wiem czy dobrze Cie rozumiem, chcesz powiedziec ze RNC jest lepszy od kompresora w Avalonie ? Avalon 737 to przeciez preamp z górnej półki , powiedział bym z najwyzszej .
WŁATCY MÓCH RULES