T-Racks, Quantum FX czy Izotope?

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
amis

T-Racks, Quantum FX czy Izotope?

Post autor: amis » poniedziałek 30 kwie 2007, 18:44

chciałbym kupić dobrą wtyczkę mastringową... potrzebuję kompresora z sidechain, dobrego EQ, limitera... podobają mi się w brzmieniu T-Racks opisywane w EiS, ale są dość drogie... znalazłem jeszcze Quantum FX db audioware i Isotope Ozone 3... ściągam dema... czy to sa dobre wtyczki, jakie sa wrażenia z ich użytkowania? mało informacji w wyszukiwarce udało mi się znaleźć...
a może jakieś inne propozycje?
www.psychologium.net

Awatar użytkownika
lunatyk

Re: T-Racks, Quantum FX czy Izotope?

Post autor: lunatyk » poniedziałek 30 kwie 2007, 19:18

...chciałbym kupić dobrą wtyczkę mastringową... potrzebuję kompresora z sidechain, dobrego EQ, limitera... podobają mi się w brzmieniu T-Racks opisywane w EiS, ale są dość drogie... znalazłem jeszcze Quantum FX db audioware i Isotope Ozone 3... ściągam dema... czy to sa dobre wtyczki, jakie sa wrażenia z ich użytkowania? mało informacji w wyszukiwarce udało mi się znaleźć...
a może jakieś inne propozycje? ...
Gorąco polecam Wave Arts Power Suite 5

pozdr.
Muzyk-amator, początkujący realizator ;-)

Awatar użytkownika
AndrevanAngel

Post autor: AndrevanAngel » poniedziałek 30 kwie 2007, 20:19

Ja używam T-RackS powiem żę jest całkiem dobry. Lepszego programu do masteringu nie widziałem bo tak naprawde od niedawna bawie się masteringiem utworów.
Więc jak coś to ja polecam T-RackS

Awatar użytkownika
havier3

Post autor: havier3 » poniedziałek 30 kwie 2007, 20:25

...Ja używam T-RackS powiem żę jest całkiem dobry. Lepszego programu do masteringu nie widziałem bo tak naprawde od niedawna bawie się masteringiem utworów.
Więc jak coś to ja polecam T-RackS...
A ja mam pytanie - gdzie można się zaopatrzeć w T-Racks w Polsce? A jeśli nie u nas w kraju to gdzie szukać?

Awatar użytkownika
AndrevanAngel

Post autor: AndrevanAngel » poniedziałek 30 kwie 2007, 21:30

......Ja używam T-RackS powiem żę jest całkiem dobry. Lepszego programu do masteringu nie widziałem bo tak naprawde od niedawna bawie się masteringiem utworów.
Więc jak coś to ja polecam T-RackS...
A ja mam pytanie - gdzie można się zaopatrzeć w T-Racks w Polsce? A jeśli nie u nas w kraju to gdzie szukać?...
Wdzę nie kupiłe EiS 10/2006:p
Audo Factory
tel. 02-826-18-89
ww.audoftry.pl
Tu masz link ronke ziesz T-RackS
http://www.audiofactory.pl/sklep/index.php?d=katalog&k_id=2&p_id=29&pg=1

amis

Post autor: amis » poniedziałek 07 maja 2007, 17:15

ściągnąłem dema izotope, quantum i wavearts... i mimo wszytsko T-Racks wypadają brzmieniowo najlepeij na moje ucho... quantum generalnie mi nie podszedł... wavearts całkiem ciekawy ale brzmienie filrów mi nie pasowało... izotope nienajgorzej ale coś mi też tam nie grało... T-Racks rock ale cena jeszcze mnie mrozi... warto sprawdzić coś jeszcze?
www.psychologium.net

Awatar użytkownika
BigGuns

Post autor: BigGuns » poniedziałek 07 maja 2007, 17:47

...ściągnąłem dema izotope, quantum i wavearts... i mimo wszytsko T-Racks wypadają brzmieniowo najlepeij na moje ucho... quantum generalnie mi nie podszedł... wavearts całkiem ciekawy ale brzmienie filrów mi nie pasowało... izotope nienajgorzej ale coś mi też tam nie grało... T-Racks rock ale cena jeszcze mnie mrozi... warto sprawdzić coś jeszcze? ...
sprawdź Sonalksis i Kjaerhus

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » poniedziałek 07 maja 2007, 20:50

...Ja używam T-RackS powiem żę jest całkiem dobry. Lepszego programu do masteringu nie widziałem bo tak naprawde od niedawna bawie się masteringiem utworów.

Dobre dobre ;) w totka 6 trafiłeś ?

ODPOWIEDZ