Witam!
Może ktoś z użytkowników będzie mi w stanie pomóc, bu support NI milczy.
Problem jest następujący:
Posiadam Komplete Synths, czyli wymienione w temacie instrumenty + Pro53. Do ww. instrumentów zrobiono nowe update-y, które oczywiście już zainstalowałem. Massive wydaję się działać sprawnie, ale w FM8 podwojiły się presety...(każde brzmienie ma bliźniaka).
Największy problem sprawia Absynth, którego trzeba od nowa rejestrować z oddzielnym numerem seryjnym. Nie zrobię tego, ponieważ nr seryjny mam tylko do całego pakietu.
Jak ktoś z szanownych forumowiczów miał by jakiś pomysł, był bym wdzięczny. Tymczasem pozostaje powrót do starszych (wywołujących ciut problemów) wersji...
Update Absynth4, FM8, Massive
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Update Absynth4, FM8, Massive
Ja mam Komplete 5 więc wszystko to co Ty plus resztę od NI.
Aktywacji dokunuje się wyłącznie prez NI Service Center, aplikację (najnowsza wersja do pobrania na stronie NI), którą musisz mieć zainstalowaną na swoim kompie razem z instrumentami. U mnie uaktualnienie i aktywacja przeszła bezboleśnie.
Aktywacji dokunuje się wyłącznie prez NI Service Center, aplikację (najnowsza wersja do pobrania na stronie NI), którą musisz mieć zainstalowaną na swoim kompie razem z instrumentami. U mnie uaktualnienie i aktywacja przeszła bezboleśnie.
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Update Absynth4, FM8, Massive
...Ja mam Komplete 5 więc wszystko to co Ty plus resztę od NI.
Aktywacji dokunuje się wyłącznie prez NI Service Center, aplikację (najnowsza wersja do pobrania na stronie NI), którą musisz mieć zainstalowaną na swoim kompie razem z instrumentami. U mnie uaktualnienie i aktywacja przeszła bezboleśnie....
Wiem jak przebiega aktywacja. Problem polega na tym, że do Komplete Synths jest jeden numer seryjny a Absynth jako jedyny z trójki chce oddzielny. (FM8 z kłopotem, Massive bezboleśnie poszedł nawet nie łącząc się z Service Center, w trybie offline.) Są 3 oddzielne update-y i nie rozumiem czemu akurat Absynth nie chce się normalnie uaktualnić.
Aktywacji dokunuje się wyłącznie prez NI Service Center, aplikację (najnowsza wersja do pobrania na stronie NI), którą musisz mieć zainstalowaną na swoim kompie razem z instrumentami. U mnie uaktualnienie i aktywacja przeszła bezboleśnie....
Wiem jak przebiega aktywacja. Problem polega na tym, że do Komplete Synths jest jeden numer seryjny a Absynth jako jedyny z trójki chce oddzielny. (FM8 z kłopotem, Massive bezboleśnie poszedł nawet nie łącząc się z Service Center, w trybie offline.) Są 3 oddzielne update-y i nie rozumiem czemu akurat Absynth nie chce się normalnie uaktualnić.