Logic - demo
Logic - demo
Poszukuje demo logica na macbooka z procesorem intela cały czas pracuje na cubase ale chyba przymierzam sie do przesiadki i logica wogole nie znam a chciałem wstępnie sie z nim zapoznać.
Na stronie apple wersja demo juz niedostępna czy ktoś moze posiada ?
Na stronie apple wersja demo juz niedostępna czy ktoś moze posiada ?
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
- Miłaszewski
Re: Logic - demo
Nie ma juz wersji demo od momentu premiery Logica 8, ale wlasnie od wersji 8 Apple zdecydowalo wypuscic program zabezpieczony tylko numerem seryjnym, po to zeby program byl latwo dostepny w internecie w sieciach peer2peer. To zamiast wersji demo. Od tej pory popularnosc Logica tylko rosnie.
Apple podjelo taka decyzje po tym jak Final Cut Pro zyskiwal swoja poplarnosc wlasnie dzieki dostepnosci pelnej wersji do sciagniecia w internecie, a Logic zabezpieczonony kluczem USB nie przynosil oczekiwanych zyskow.
[addsig]
Apple podjelo taka decyzje po tym jak Final Cut Pro zyskiwal swoja poplarnosc wlasnie dzieki dostepnosci pelnej wersji do sciagniecia w internecie, a Logic zabezpieczonony kluczem USB nie przynosil oczekiwanych zyskow.
[addsig]
Dziękuje pozostaje tylko nabyć logica.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Moim zdaniem - warto sie przesiasc na Logica. Dla mnie to najlepszy program do produkcji muzyki. Swietne instrumenty wirtualne i pluginy. Bardzo dobre MIDI. Troche mniej wygodna edycja audio - ale wiele fajnych udogodnien (np. audio-to-midi, czy chociazby seryjne zakladanie fade na np. 100 regionow - krotki fade in, dlugi fade out) - czego na prozno szukalem w Pro Tools - i nie znalazlem...
Troche mniej wygodna edycja audio......
Aha, mniej wygodna niz w ProTools, a nie w Cubase....
Aha, mniej wygodna niz w ProTools, a nie w Cubase....
...Moim zdaniem - warto sie przesiasc na Logica. Dla mnie to najlepszy program do produkcji muzyki. Swietne instrumenty wirtualne i pluginy. Bardzo dobre MIDI. Troche mniej wygodna edycja audio - ale wiele fajnych udogodnien (np. audio-to-midi, czy chociazby seryjne zakladanie fade na np. 100 regionow - krotki fade in, dlugi fade out) - czego na prozno szukalem w Pro Tools - i nie znalazlem......
Tez tak myślę nie wolno bać sie zmian a skoro posiadam juz macbooka to dlaczego nie spróbować. Jeszcze 1 monitor podłącze.
Tez tak myślę nie wolno bać sie zmian a skoro posiadam juz macbooka to dlaczego nie spróbować. Jeszcze 1 monitor podłącze.
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
- Miłaszewski
seryjne zakladanie fade na np. 100 regionow - krotki fade in, dlugi fade out) - czego na prozno szukalem w Pro Tools - i nie znalazlem......
slabo szukales :)
[addsig]
[addsig]
...
Jakas podpowiedz???
...
Jakas podpowiedz???
- Miłaszewski
...slabo szukales :)
...
Jakas podpowiedz???
...
sprobuj zmienic ksztalt fade'ow w ustawieniach programu
- sa tam osobne ustawienia dla fade in oraz fade out
mozesz wybrac taki prostokatny fade, ktory faktycznie bedzie jego brakiem
[addsig]
...
Jakas podpowiedz???
...
[addsig]
...
Byc moze jestem za glupi na ten program - ale tego co chce (np. 20msec fade in, 2000 msec fade out - na wszystkie regiony na sciezce) nie potrafie zrobic!
...
Byc moze jestem za glupi na ten program - ale tego co chce (np. 20msec fade in, 2000 msec fade out - na wszystkie regiony na sciezce) nie potrafie zrobic!