nie mam go - ale w pewnym momencie wahalem sie FMR - Art PRO VLA (wybralem drugie - bardzo polecam).
Natomiast na gearslutz ktos pisal ze akurat z basem jest nie zawsze przydatny (nie pamietam, cos chyba z czasem), co mnie roche zrazilo , bo jestem basista
FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
- Miłaszewski
Re: FMR Audio RNC 1773 Really Nice Compressor
...Jesli piszesz o tym gosciu z Florysy , niema wyszczególnionych opłat do WSCHODNIEJ EUROPY ! ., ...
Polecam nauke geografii, warto wiedziec gdzie lezy Polska :)
[addsig]
Polecam nauke geografii, warto wiedziec gdzie lezy Polska :)
[addsig]
I co? Udało się sprawdzić?...
Tak. Sprzet niezly, choc dla mnie dosc kontrowersyjny. Jest mocno kreatywny, co nie znaczy ze kazdy zabieg na nim wykonany jest OK. Spore mozliwosci, w niektorych przypadkach dziala swietnie, w innych dobrze, zdarzaly sie tez zrodla, z ktorymi kompletnie sobie nie radzil, a inny prosty kompresor pracowal z takim zrodlami dobrze. Ze wzgledu na spory zakres dzialania i skrajnie rozny w zaleznosci od zrodla, ciezko opisac w skrocie to urzadzenie. Ale ogolnie fajne i warte polecenia tym, ktorzy nie sa zainteresowani duzymi inwestycjami w sprzet.
Do wad poza obrobka dzwieku nalezy spora skladowa stala napiecia na wyjsciach, co sie objawia sporymi stukami podczas podlaczania przewodow czy wlaczania kompresora.
Tak. Sprzet niezly, choc dla mnie dosc kontrowersyjny. Jest mocno kreatywny, co nie znaczy ze kazdy zabieg na nim wykonany jest OK. Spore mozliwosci, w niektorych przypadkach dziala swietnie, w innych dobrze, zdarzaly sie tez zrodla, z ktorymi kompletnie sobie nie radzil, a inny prosty kompresor pracowal z takim zrodlami dobrze. Ze wzgledu na spory zakres dzialania i skrajnie rozny w zaleznosci od zrodla, ciezko opisac w skrocie to urzadzenie. Ale ogolnie fajne i warte polecenia tym, ktorzy nie sa zainteresowani duzymi inwestycjami w sprzet.
Do wad poza obrobka dzwieku nalezy spora skladowa stala napiecia na wyjsciach, co sie objawia sporymi stukami podczas podlaczania przewodow czy wlaczania kompresora.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...I co? Udało się sprawdzić?...
Do wad poza obrobka dzwieku nalezy spora skladowa stala napiecia na wyjsciach, co sie objawia sporymi stukami podczas podlaczania przewodow czy wlaczania kompresora....
Hmmm . ale RNC niema wyłacznika
u mnie nic nie stuka, zadnych strzałow
Do wad poza obrobka dzwieku nalezy spora skladowa stala napiecia na wyjsciach, co sie objawia sporymi stukami podczas podlaczania przewodow czy wlaczania kompresora....
u mnie nic nie stuka, zadnych strzałow
u mnie nic nie stuka, zadnych strzałow ...
Chodzilo mi o wkladanie przylaczy audio/wlaczanie wtyczki zasilacza.
Sa tez minimalne trzaski przy bypass (swoja droga porzadnie rozwiazany - przekaznik), ale faktycznie minimalne. Szkoda, ze jest niesymetryczny. W kazdym razie, jak juz sie raz podlaczy, to problemu nie ma
u mnie nic nie stuka, zadnych strzałow ...
Chodzilo mi o wkladanie przylaczy audio/wlaczanie wtyczki zasilacza.
Sa tez minimalne trzaski przy bypass (swoja droga porzadnie rozwiazany - przekaznik), ale faktycznie minimalne. Szkoda, ze jest niesymetryczny. W kazdym razie, jak juz sie raz podlaczy, to problemu nie ma

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!