Efekt podłogowy do instrumentów dętych

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
ktm

Efekt podłogowy do instrumentów dętych

Post autor: ktm » piątek 28 mar 2008, 00:08

Witam, interesuje mnie multiefekt podłogowy do instrumentów dętych(klarnet, saksofon) do gry na żywo i nie mam pojęcia co wybrać? czy gitarowe efekty typu Boss me-50 czy też Pod line6 nadadzą się? brzmienie distortion czy fuzz w tym przypadku nie jest istotne, ważne dla mnie by był spory wybór efektów modulacyjnych czy też innych wynalazków kosmicznych:) jeżeli ktoś ma swoje typy to uprzejmie proszę o przedłużenie wątku.
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: Efekt podłogowy do instrumentów dętych

Post autor: JoachimK » piątek 28 mar 2008, 21:03

...Witam, interesuje mnie multiefekt podłogowy do instrumentów dętych(klarnet, saksofon) do gry na żywo i nie mam pojęcia co wybrać? czy gitarowe efekty typu Boss me-50 czy też Pod line6 nadadzą się?

Ja bym nie szukal w gitarowych, ale w procesorach dla wokalisty. Przejrzyj oferte TC/Helicon
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
ktm

Re: Efekt podłogowy do instrumentów dętych

Post autor: ktm » piątek 28 mar 2008, 23:16

......Witam, interesuje mnie multiefekt podłogowy do instrumentów dętych(klarnet, saksofon) do gry na żywo i nie mam pojęcia co wybrać? czy gitarowe efekty typu Boss me-50 czy też Pod line6 nadadzą się?

Ja bym nie szukal w gitarowych, ale w procesorach dla wokalisty. Przejrzyj oferte TC/Helicon ...
dzięki, TC HELICON VOICE TONE CREATE wygląda na ciekawą propozycję, musze się wybrać do sklepu i przetestować

ODPOWIEDZ