Brzmienia VSTi w module brzmieniowym?

Tu zajmujemy się sprawami tyczącymi się urządzeń stosowanych przy nagłośnieniach imprez.
Awatar użytkownika
Blue_Note

Brzmienia VSTi w module brzmieniowym?

Post autor: Blue_Note » środa 20 sie 2008, 12:52

Czy istnieje urzadzenie-cos na zasadzie modulu brzemieniowego, ktore posiada w sobie np. brzmienia wtyczek VSTi (chociazby Atmosphere)?

Chodzi o to zeby na scenie nie bawic sie w kontroler midi i laptopa z DAW i VSTi a miec cos na przykladzie modulu brzmieniowego z tymi samymi brzmieniami

A moze istnieje takie urzadzenie do ktorego mozna wgrywac banki brzmien z wtyczek VSTi

pozdrawiam
Mam na imie Adam, realizacja dzwieku, praca w studio, instrumenty klawiszowe itd. :) to TO co interesuje mnie najbardziej, pozdrawiam Blue_Note

Awatar użytkownika
Caroozo

Re: Brzmienia VSTi w module brzmieniowym?

Post autor: Caroozo » środa 20 sie 2008, 13:03

...Czy istnieje urzadzenie-cos na zasadzie modulu brzemieniowego, ktore posiada w sobie np. brzmienia wtyczek VSTi (chociazby Atmosphere)?

Chodzi o to zeby na scenie nie bawic sie w kontroler midi i laptopa z DAW i VSTi a miec cos na przykladzie modulu brzmieniowego z tymi samymi brzmieniami

A moze istnieje takie urzadzenie do ktorego mozna wgrywac banki brzmien z wtyczek VSTi

pozdrawiam...
Krótka piłka - Receptor Muse

Awatar użytkownika
NoRd384

Post autor: NoRd384 » środa 20 sie 2008, 14:12

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

audiophone
Kontakt:

Post autor: audiophone » środa 20 sie 2008, 16:03

ktoś ma ww. produkty ? jak się sprawują. chodzi mi o stabilność, jak sie je obsługuje ? na jakiej zasadzie wgrywa sięvst ?
http://www.myspace.com/audiophone

ODPOWIEDZ