może komuś się przyda
Tajemne sekrety miksu...
Tajemne sekrety miksu...
http://www.andivax.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59:andi-vax-qmixing-secretsq&catid=34:news&Itemid=1
może komuś się przyda
ukrainski muzyk SynSUN odkrywa sztuczki i kruczki
może komuś się przyda
Re: Tajemne sekrety miksu...
Znam to. Jest tam duzo przydatnych informacji :)
ten tutorial to jak kurs przypraw kucharza :) na koncu danie wychodzi tłuste i soczyste
grooovie
Fajna rzecz- SynSun znam i sądzę, że to będzie bardzo celne, jeżeli chodzi o Psychedelic ;]
Psychomaniak
o, dzięki, przyda się :)
- Piotr
- Piotr
...
bardzo przydatny tutorial szczegolnie dla ludzi ktorzy nie maja za bardzo gdzie i od kogo sie uczyc jakby nie patrzec podstaw ;) dzieki za ten film... mam nadzieje ze w przyszlosci to zaowocuje :D
bardzo przydatny tutorial szczegolnie dla ludzi ktorzy nie maja za bardzo gdzie i od kogo sie uczyc jakby nie patrzec podstaw ;) dzieki za ten film... mam nadzieje ze w przyszlosci to zaowocuje :D
Szukajcie aż znajdziecie... >> GooGle prawde Ci powie :)
......
bardzo przydatny tutorial szczegolnie dla ludzi ktorzy nie maja za bardzo gdzie i od kogo sie uczyc jakby nie patrzec podstaw ;) dzieki za ten film... mam nadzieje ze w przyszlosci to zaowocuje :D ...
Dzieki zektor, przyda sie...
bardzo przydatny tutorial szczegolnie dla ludzi ktorzy nie maja za bardzo gdzie i od kogo sie uczyc jakby nie patrzec podstaw ;) dzieki za ten film... mam nadzieje ze w przyszlosci to zaowocuje :D ...
Dzieki zektor, przyda sie...
Kliknąłem przez przypadek w 'Odpisz' zamiast 'Odpisz wszystkim'...
Szkoda ze niema edycji postów. Miejmy nadzieje ze po przebudowie forum bedzie taka funkcja. pozdr.
Szkoda ze niema edycji postów. Miejmy nadzieje ze po przebudowie forum bedzie taka funkcja. pozdr.