Kto jedzie na targi do Krakowa??
Kto jedzie na targi do Krakowa??
Jak w temacie... kto z was udaje sie na tegoroczne targi w Krakowie??
Ja jade i bede z piatku na sobote... troche jade na pale bo nie mam noclegu zarezerwowanego... ale mam nadzieje ze cos sie znajadzie chociaz slyszalem ze moze byc z tym problem...
Ja jade i bede z piatku na sobote... troche jade na pale bo nie mam noclegu zarezerwowanego... ale mam nadzieje ze cos sie znajadzie chociaz slyszalem ze moze byc z tym problem...
Re: Kto jedzie na targi do Krakowa??
no i ja też jestem, tylko w sobote, całą sobote. ;)
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
może ktos z EiS wezmie kamere i zgra na youtube

No ja też będę w sobotę, prawdopodobnie od 12, ale wiele zależy od ruchu na trasie z Łodzi ;). Zastanawiam się, dlaczego targi są zamknięte w niedziele?
- Piotr
- Piotr
Kurcze wszyscy sobota
a ja planuje w sobote troche miasto i okolice pozwiedzac... ale kto wie jak bedzie moze w sobote tez sie pojawie...

-
...Kurcze wszyscy sobota
a ja planuje w sobote troche miasto i okolice pozwiedzac... ale kto wie jak bedzie moze w sobote tez sie pojawie......
Panowie zdajcie potem relacje jak było bo mneiw kraju nie ma od jutra przez tydzien pozdrawiam :)

Panowie zdajcie potem relacje jak było bo mneiw kraju nie ma od jutra przez tydzien pozdrawiam :)
-
...Kurcze wszyscy sobota
a ja planuje w sobote troche miasto i okolice pozwiedzac... ale kto wie jak bedzie moze w sobote tez sie pojawie......
Ja będę w piątek
Ale ciekaw jestem tych targów.....

Ja będę w piątek

www.muzyka-pomojemu.blogspot.com
Ja w piątek. Wziąłem aparat - cósik sie nakręci :p. Orientujecie się czy będą jakieś ciekawe prezentacje. Jest jakiś program targów? Jadę po raz pierwszy - chciałbym pomacać Midasa...
[addsig]
[addsig]
lubie rockenrola, PGR'y i inne bajery
...może ktos z EiS wezmie kamere i zgra na youtube
...
Hm... wydaje mi się, że raczej będzie tam coś słychać niż widać i osobiście biorę Fr-2le i minidisca, bo nie mam jeszcze majków do Fostexa.

Hm... wydaje mi się, że raczej będzie tam coś słychać niż widać i osobiście biorę Fr-2le i minidisca, bo nie mam jeszcze majków do Fostexa.
A był ktoś dzisiaj ;>?
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]