Sonar 8 w zapowiedziach
Re: Sonar 8 w zapowiedziach
I jeszcze jedno, TS-64 tez ma wadę. Po jego uruchomieniu, gra sie jak na latencji 20ms, lub nawet lepiej.
przeciez patch juz wyszedl.
a co do ts-64, to to jest taki urok wtyczek z serii "-64". dokladne, ale latencjogenne. tak jak rowniez np. PSP neon czy wtyczki UAD1
pytanie tylko, czy naprawde potrzebne ci jest przy graniu (!) narzedzie do manipulacji transjentami? ciezko mi sobie wyobrazic powod
a co do ts-64, to to jest taki urok wtyczek z serii "-64". dokladne, ale latencjogenne. tak jak rowniez np. PSP neon czy wtyczki UAD1
pytanie tylko, czy naprawde potrzebne ci jest przy graniu (!) narzedzie do manipulacji transjentami? ciezko mi sobie wyobrazic powod
fan dobrego brzmienia ;)
-
undereason
...przeciez patch juz wyszedl.
patch do S8? gdzie go znalazłeś?
patch do S8? gdzie go znalazłeś?
......przeciez patch juz wyszedl.
patch do S8? gdzie go znalazłeś?...
Jak napisałem powyżej, będzie w przyszłym tygodniu wg zapowiedzi Cakewalk.
Jak napisałem powyżej, będzie w przyszłym tygodniu wg zapowiedzi Cakewalk.
-
undereason
.........przeciez patch juz wyszedl.
Jak napisałem powyżej, będzie w przyszłym tygodniu wg zapowiedzi Cakewalk....
no tak, ale to już napisałeś powyżej, a trochę niżej oduck zasugerował, że możesz się mylić, więc właściwie zapytuję jego, że by wyjaśnił trochę poniżej
Jak napisałem powyżej, będzie w przyszłym tygodniu wg zapowiedzi Cakewalk....
no tak, ale to już napisałeś powyżej, a trochę niżej oduck zasugerował, że możesz się mylić, więc właściwie zapytuję jego, że by wyjaśnił trochę poniżej
...przeciez patch juz wyszedl.
...
Powod jest jeden. Nie chodzi mi o wbijanie np stopy na zapietym TS-64. Chodzi mi o to, ze jak zapne i ustawie go na stopie, to juz innych sciezek nie da sie nagrac. Czy to takie ciezkie do wyobrazenia? Inna sprawa, to cos błądzisz Kolego w swych wypowiedziach, bo skoro snujesz teorie ze wszystko co jest z serii 64 powoduje zwiekszona latencje, to wytłumacz mi, czemu LP64-EQ, LP64-MILTIBAND, VC64, TL64 taliej latencji nie powodują?
...
Powod jest jeden. Nie chodzi mi o wbijanie np stopy na zapietym TS-64. Chodzi mi o to, ze jak zapne i ustawie go na stopie, to juz innych sciezek nie da sie nagrac. Czy to takie ciezkie do wyobrazenia? Inna sprawa, to cos błądzisz Kolego w swych wypowiedziach, bo skoro snujesz teorie ze wszystko co jest z serii 64 powoduje zwiekszona latencje, to wytłumacz mi, czemu LP64-EQ, LP64-MILTIBAND, VC64, TL64 taliej latencji nie powodują?
I jeszcze mam pytanko do uzytkownikow S8. Czy u was tez ma miejsce taki trik, ze przy kopiowaniu kilku sciezek wybranych taktów, przy ustawieniu sciezek jako "Instrument track", to po ich wkjejeniu automatycznie są dodawane dodatkowe sciezki audio dla instrumentów?
-
undereason
, że by wyjaśnił trochę poniżej...
oczywiście "żeby" już coraz bardziej poniżej
oczywiście "żeby" już coraz bardziej poniżej
no tak, ale to już napisałeś powyżej, a trochę niżej oduck zasugerował, że możesz się mylić, więc właściwie zapytuję jego, że by wyjaśnił trochę poniżej...
Sprawdzałem na stronie Cakewalk i na razie nie widzę tam żadnego patcha do ściągnięcia.
Sprawdzałem na stronie Cakewalk i na razie nie widzę tam żadnego patcha do ściągnięcia.
Jak ktoś wyluka pacha niechcący, to niech napisze tu ze juz jest.