UAD-1 - demo wygasło
- Łukasz1985
UAD-1 - demo wygasło
Witam wszystkich. Mam nastepujacy problem...Ściagnolem najnowsze oprogramowanie do UAD-1 mialem do przetestowania dwie nowe wtyczki chcialem dzisiaj potestowac a tu pisze demo wygaslo jak nawet nie odpalalem dema!!!Co to moze byc?I do kogo z tym sie zwrocic?
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
Re: UAD-1 - demo wygasło
Niekiedy tak sie dzieje, bywa ze nietkniete jeszcze demo pada po zainstalowaniu nowej wersji sterownika. Napisz do supportu, otrzymasz nowy plik reg
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
-
...Niekiedy tak sie dzieje, bywa ze nietkniete jeszcze demo pada po zainstalowaniu nowej wersji sterownika. Napisz do supportu, otrzymasz nowy plik reg...
dokladnie. ci goscie nie ignoruja takich maili a jak bedziesz mial szczescie to zresetuja ci wszystkie dema. tak mi wlasnie zrobili choc prosilem tylko o reset 2 ostatnich. chwalic ich za to :)
dokladnie. ci goscie nie ignoruja takich maili a jak bedziesz mial szczescie to zresetuja ci wszystkie dema. tak mi wlasnie zrobili choc prosilem tylko o reset 2 ostatnich. chwalic ich za to :)
- Łukasz1985
......Niekiedy tak sie dzieje, bywa ze nietkniete jeszcze demo pada po zainstalowaniu nowej wersji sterownika. Napisz do supportu, otrzymasz nowy plik reg...
A czy taki plik działa tylko raz, np w przypadku demo ?
...
Tak dziala tylko raz.
A czy taki plik działa tylko raz, np w przypadku demo ?
...
Tak dziala tylko raz.
Musisz napisac do UA ... napisz ze chcesz przetestowac raz jeszcze jakas wtyczke, dostaniesz plik do sciagniecia z twojego konta ktory uruchomi Ci wszystkie DOME , robiłem juz tak 2 razy ... nie ma z tym problemow
- Łukasz1985
Witam. Napisalem do UA ze chce przetestowac jeszcze raz Precision Enshancer Khz przyslano mi kod ktory ma restartowac wszystkie dema (nie dostalem pliku). Jak wpisac manualnie kod?
Pozdrawiam Łukasz.
Pozdrawiam Łukasz.
- Łukasz1985
...Witam. Napisalem do UA ze chce przetestowac jeszcze raz Precision Enshancer Khz przyslano mi kod ktory ma restartowac wszystkie dema (nie dostalem pliku). Jak wpisac manualnie kod?
Pozdrawiam Łukasz....
Dodam jeszcze ze jak na swoim profilu naciskam Download UAD Authorization(s) i instaluje plik to nie restartuje mi dem.
Pozdrawiam Łukasz....
Dodam jeszcze ze jak na swoim profilu naciskam Download UAD Authorization(s) i instaluje plik to nie restartuje mi dem.