UAD 2
Re: UAD 2
Dodam jeszcze w kwestii wtyczki EQ Harrison, ze Dave Harrison to konstruktor stolow Harrison i MCI/Sony - jedne z najlepszych equalizerow na swiecie!
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Jest juz dostepny nowy sterownik v5.1 wraz z wtyczka MoogFilter (na razie wtyczka tylko dla wersji UAD1)
...
Joachim, czy działa u Ciebie plugin Litlle Labs????
U mnie nie. Tzn. sygnał wchodzi, przy kręceniu jakim kolwiek parametrem, nic sie nie dzieje, kompletnie nic . w materiale demo video jak najbardziej słychać dzialanie pluginu.
Dziwne.
...
U mnie nie. Tzn. sygnał wchodzi, przy kręceniu jakim kolwiek parametrem, nic sie nie dzieje, kompletnie nic . w materiale demo video jak najbardziej słychać dzialanie pluginu.
Dziwne.
Kolejna zapowiedziana wtyczka
Cooper Time Cube
Cooper Time Cube
U mnie nie. Tzn. sygnał wchodzi, przy kręceniu jakim kolwiek parametrem, nic sie nie dzieje........
U mnie np. działa.
Prosze wybaczyć za to infantylne pytanie ale czy używasz tego efektu do śladu niezależnego czy do kolejnego ujęcia tego samego instrumentu? Bo ten efekt ma tylko zastosowanie w tym drugim przypadku.
U mnie nie. Tzn. sygnał wchodzi, przy kręceniu jakim kolwiek parametrem, nic sie nie dzieje........
U mnie np. działa.
Prosze wybaczyć za to infantylne pytanie ale czy używasz tego efektu do śladu niezależnego czy do kolejnego ujęcia tego samego instrumentu? Bo ten efekt ma tylko zastosowanie w tym drugim przypadku.
MAC G5 / 2GRAM / 2xUAD-1 / UAD-2 / Logic 9 / RME 800 / 2xMOTU HD 896 + 828mkII / HD2 Pro Tools 8 / 2x Lynx Aurora 16 / Audient ASP8024
Troszke przesadziłem z tym że ten efekt ma tylko zastosowanie w drugim przypadku, ale powiedział bym że wtedy najbardziej odczuje się jego działanie.
MAC G5 / 2GRAM / 2xUAD-1 / UAD-2 / Logic 9 / RME 800 / 2xMOTU HD 896 + 828mkII / HD2 Pro Tools 8 / 2x Lynx Aurora 16 / Audient ASP8024
czy używasz tego efektu do śladu niezależnego czy do kolejnego ujęcia tego samego instrumentu?
...lub dubla sladu
...lub dubla sladu
... i kolejny produkt:
UAD SSL4000
Teraz sie zaczna dopiero wojny pomiedzy uzytkownikami wersji od Waves, UAD i Duende :)))
[addsig]
UAD SSL4000
Teraz sie zaczna dopiero wojny pomiedzy uzytkownikami wersji od Waves, UAD i Duende :)))
[addsig]
...... i kolejny produkt:
UAD SSL4000
...
Witam . A może ty Joachim cos powiesz na temat tej wtyczki? Jak wyszły porównania tych 3 . Czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi ,oczywiście słuchowa? Na pewno już robiłeś porównania !
Link nie działa!
UAD SSL4000
...
Witam . A może ty Joachim cos powiesz na temat tej wtyczki? Jak wyszły porównania tych 3 . Czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi ,oczywiście słuchowa? Na pewno już robiłeś porównania !
Link nie działa!
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.