Cubase SX 2.0
Cubase SX 2.0
Wizualnie tragedia. Jak można było zrobić taki krok w tył ? Nawet nie chciało mi się badać nowych funkcji. Tu też się zresztą nie postarali - zero nowych efektów, zero instrumentów. Może funkcja Freeze VSTi była warta uwagi ale wygląd miksera mnie zniechęcił do reszty - kaplica.
Re: Cubase SX 2.0
...Wizualnie tragedia. Jak można było zrobić taki krok w tył ? Nawet nie chciało mi się badać nowych funkcji. Tu też się zresztą nie postarali - zero nowych efektów, zero instrumentów. Może funkcja Freeze VSTi była warta uwagi ale wygląd miksera mnie zniechęcił do reszty - kaplica....
- NO COMMENT !

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
hio hi hi......... no właśnie!!!!!!! ????
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Moim skromnym zdaniem za niedlugi (a moze i dlugi) czas cubase i nuendo beda jednym produktem. cubase 2.0 zaczyna wygladem przypominac ten drugi, a ja doprawdy nie rozumiem producenta, ktory utrzymuje 2 produkty o dosc zblizonej funkcjonalnosci.
Pozdrawiam serdecznie
hubi
Pozdrawiam serdecznie
hubi
...Moim skromnym zdaniem za niedlugi (a moze i dlugi) czas cubase i nuendo beda jednym produktem. cubase 2.0 zaczyna wygladem przypominac ten drugi, a ja doprawdy nie rozumiem producenta, ktory utrzymuje 2 produkty o dosc zblizonej funkcjonalnosci.
...
Zreszta nie tylko wygladem. Podobno maja ten sam engine.
hub
...
Zreszta nie tylko wygladem. Podobno maja ten sam engine.
hub
. Tu też się zresztą nie postarali - zero nowych efektów
Myślę ,że jednak coś dodali ... Audio_Effects_and_VSTi_en_2991K.pdf
[Post edytowany przez Admina w dniu 07/10/2003]
Myślę ,że jednak coś dodali ... Audio_Effects_and_VSTi_en_2991K.pdf
[Post edytowany przez Admina w dniu 07/10/2003]