...
(nie mogę zedytować posta)
Matia, jeśli Live jest wciąż 32bit, to pomimo, że działasz na Viście 64bit i ona widzi całą pamięć, to Live będzie się wywalał powyżej 32bitowego limitu. U mnie Cubase 32bit wywala się powyżej 3GB - próbuje coś stronicować, dysk jest zajęty jak diabli i w końcu się wywala.
A tak a propos, do wszystkich zainteresowanych, Vienna Ensemble PRO jest już od kilku tygodni dostępna. Polecam zassać próbną wersję. Kawał softu.
- Piotr...
dzieki.
mam wiec problem....fakt, sesje ktore wywalaly live'a podczas ladowania seta teraz dzialaja ale slabo(zawieszki)...moze zyskalem troche przechodzac z 2 gb do limirtu 32 bit....ale przejscie na 96 khz odpada....kupujac live zostalem ostrzezony ze moga byc problemy.
a jak z wartosciami ktore podalem...nie za duzo lub malo co niektorych?
wirtualnej mam bardzo duzo...
mam jedno konkretne pytanie dotyczace jednej wtyczki....jak jest z glitch?moze glitch nie daje rade pod 64 bitami....
projekty utworzone na starym xp maja automatyke...live niw widzi automatyki..kilka wtyczek dziala..
sprawdze co to ten j.bridge...czy to moze pomoc ?
ojej...troche zawiedziony....staremu komputerowi brakowalo cpu i ramu...teraz mam mocne cpu ale w sumie komfort pracy tylko troche sie polepszyl....
trudno wk....,odloze te ciezsze projekty,zajme sie lzejszymi,czekajac na wersje 64 bit. od jakiegos czasu szukam sekwencera ktory by nie podbarwial tak jak to robi live...moze reaper jesli jest prosty..troche potestuje.