Swissonic MIDI/USB i Windows 7 - nie można uruchomić

Jeśli masz problem związany z komputerem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
pyza

Swissonic MIDI/USB i Windows 7 - nie można uruchomić

Post autor: pyza » piątek 22 sty 2010, 18:15

Witam wrzystkich.

Mam mały problemik z swissonic midi-usb  mój cubase nie widzi tego urządzenia a w menager urządzeń jest pokazane "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)" czy ma ktoś jakieś lekarstwo na tę dolegliwość???

cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Swissonic MIDI/USB i Windows 7 - nie można uruchomić

Post autor: Groover » sobota 23 sty 2010, 01:10

...
Witam wrzystkich.

Mam mały problemik z swissonic midi-usb  mój cubase nie widzi tego urządzenia a w menager urządzeń jest pokazane "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)" czy ma ktoś jakieś lekarstwo na tę dolegliwość???...

tak - szybko sprzedać i kupic co innego

Pozdro

Groover

nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

pyza

Post autor: pyza » sobota 23 sty 2010, 09:43

ok.ale co ??

bo sam nie wiem co z tych tańszych zadziała na windows 7

tomkat_75

Post autor: tomkat_75 » sobota 23 sty 2010, 22:29

Taki który ma w specyfikacji obsługę win 7 np. : http://www.allegro.pl/item853506559_esi_romio_2_usb_2_0_interfejs_midi_sound_import.html jeśli ktoś Ci nie podpowie jaki inny to podzwoń po dobrych sklepach i pewnie tobie podpowiedzą. Te tańsze często nie chodzą pod żadnym windowsem 

Produ50cent

Post autor: Produ50cent » niedziela 24 sty 2010, 23:46

Niestety, syntezatory nie działają na nielegalnym oprogramowaniu, musisz zainwestować w orginalną wersję.

pyza

Post autor: pyza » poniedziałek 25 sty 2010, 15:08

...
Niestety, syntezatory nie działają na nielegalnym oprogramowaniu, musisz zainwestować w orginalną wersję.
...

Nic mnie tak nie denerwuje jak jakiś nowy który oskarża innych że są złodziejami....

Więc chłopcze lub dziewczynko-zanim oskarżysz kogoś że działa na cracowanym sofcie zastanów się czy go znasz i czy jesteś pewien że używa kradzionego oprogramowania.

Ja pracuję jako muzyk na weselach i powiem ci że stać mnie na legalny soft mam własne studio nagrań które używam tylko do własnych produkcji i wbrew temu co się mówi to jest to interes z którego można przeżyć oraz zaspokoić swoje potrzeby,także zakup nowego softu lub aktualizacja.

Ciekawi mnie czy ty jesteś tak do końca legalny i czysty jak łza.

-Domyślam się że tak, i pewnie masz taki sam interfejs midi oraz win7 i działa ci to wszystko bez zażutu na twoim super legalnym cubase z pakietem najnowszych wtyczek ze stajni ni komplette 6.

mrbm

Post autor: mrbm » sobota 16 kwie 2011, 17:09

Podepnę się pod wątek. Ja też muszę szybko kupić jakiś kabel bezproblemowo chodzący z windą 7 64 bit. Przeglądałem net i w specyfikacjach interfejsów midi-usb, które obczaiłem nie widzę współpracy z win7. Niestety nie widzę także pośród tych droższych...Nie chcę tracić czasu ani pieniędzy, może ktoś z Was ma namiar na 100% PEWNE kable?
Z góry dziękuję za info.
Core i5, 16GB RAM, Sonar8 Producer, NI Komplete 7, VSLinstruments, Symphobia, Tonehammer Requiem, CineOrch, Hollywoodwinds, Drums of War

ODPOWIEDZ