Daj spokój, toż facet jeszcze nic nie sprzedaje, na razie ma raptem chęci szczere
Case-y i skrzynie - obecne zapotrzebowanie
Re: Case-y i skrzynie - obecne zapotrzebowanie
...Pamiętam jak założyłem pierwszy temat sprzedam coś tam od razu dostałem upomnienie i fakt należało się, nie zapoznałem się do końca z regulaminem...
Daj spokój, toż facet jeszcze nic nie sprzedaje, na razie ma raptem chęci szczere

Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Oni zabiją technologią a ja zabiję cenami i tą samą solidnością wykonania :) Poza tym przeszukując google nie znalazłem producentów którzy by robili z czegoś innego niz sklejki jeśli chodzi o PL.
Mam już ponad 20 zamówień od znajomych więc to całkiem dobra motywacja i dobry start.
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
...Oni zabiją technologią a ja zabiję cenami i tą samą solidnością wykonania :) Poza tym przeszukując google nie znalazłem producentów którzy by robili z czegoś innego niz sklejki jeśli chodzi o PL. Mam już ponad 20 zamówień od znajomych więc to całkiem dobra motywacja i dobry start...
Cóż, skoro tak, to wszystkiego najlepszego!
Pamiętaj tylko, że zabić cenami można raptem tylko tych, co się dadzą nimi zabić. Jeśli jednak któryś z nich przeżyje, to dalej czeka Cię już tylko i wyłącznie udręka
 I nie są to żadne znów wielkie arkana branżowe.

Cóż, skoro tak, to wszystkiego najlepszego!
Pamiętaj tylko, że zabić cenami można raptem tylko tych, co się dadzą nimi zabić. Jeśli jednak któryś z nich przeżyje, to dalej czeka Cię już tylko i wyłącznie udręka
Zobaczymy Preceli... Jeszcze się kiedyź ździwisz jak ode mnie skrzynie kupisz.
Zapomniałem napisać że jeśli interes pójdzie to mam zamiar otworzyć punkt w Szwecji jako że to mój drugi dom :)
Tak więc wszystkim tym co z góry mnie skreślają i generalnie chcą odbrać nadzieje itd. serdecznie mówie dziękuje ja i tak zrobie swoje:)
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
...Tak więc wszystkim tym co z góry mnie skreślają i generalnie chcą odbrać nadzieje itd. serdecznie mówie dziękuje ja i tak zrobie swoje:-)...
Toż właśnie rób swoje!
[addsig]

Toż właśnie rób swoje!
[addsig]