Witam!
Mam następujący bardzo skomplikowany problem z yamaha 03d:
Jakieś półtora roku temu zakupiłe powyższy sprzęt i bardzo szybko po rozpoczęciu eksploatacji zaczeła sie awaria. po około godzinie lub dwóch kiedy mikser sie już rozgrzał (zasilacz), wyświetlacz przygasnął, następował trzask i zanikał sygnał na wyjściu. Trwało to różnie od kilku sekund do kilku minut, czasem dopiero po restarcie mikser wracał do normy. W związku z tym mikser powrócił do sprzedawcy i przysłano mi następny, który zachowywał sie dokładnie w ten sam sposób jak poprzedni. Zwieziony został zatem do serwisu: w pierwszym z nich nic nie odkryto tzn. usterka się nie pojawiła, ale misker nie przeszedł tzw. selftestu - zatrzymał sie na teście pamięci. Usterka wciąż nie usunięta. Następnie pojechał do Krakowa do serwisu yamaha i tam równiez bez rezultatu. W końcu mikser został sprzedany gdyz myślałem, że może jest jakiś problem u mnie np. zwarcie na przewodach, przedłużaczach, cokolwiek... okazało się jednak, że podobny problem występuję u klienta, który go kupił. - On z kolei zawiózł go do serwisu ostrowski, a tam również usterka nie występuje. Od razu dodaje, że został wykonany powrótr do ustawien fabrycznych, który również nie pomógł.
Proszę o pomoc.