Jakie 50 klocków? 50 klocków to się ładuje w akustyke, która i tak nic nie daje..
Gdzie napisałem o 50 klockach?
Jakbyś był obyty w temacie to byś wiedział że nawet nowe - Esi Maya Pci + Preamp Presonus Tube PRE beda w cenie tego mixera a jakość z nagrania dużo lepsza..
Bo jakiej jakości może być jeden preamp w takim mixerze? 50 zł warty? To chyba lepsze brzmienie będzie mieć wzmacniacz hi-fi z wejściem mikrofonowym.
Taki Presonus TubePre chociaż ociepli brzmienie, poprawi itd..a przede wszystkim jest to jedno-kanałowy preamp a nie 10 preampow za 800 zł..i każdy gorszy od drugiego.
Jeśli rozmawialiśmy kiedyś o poziomie forum to warto zaznaczyć, że to w każdej płaszczyźnie musi mieć odzwierciedlenie.
Jeżeli za podobne pieniądze można mieć duzo lepszy setup to po co pchać się w Behringera, który zaraz zacznie szumieć, buczeć a na końcu wysiądzie całkowicie.
Nie ma sensu zabawa w jakis konfiguracje, ustawienia.
Kupując karte PCI wkłada sie ją do płyty głównej, instaluje sterowniki a potem podłącza pod wejscie preamp a do preampu mikrofon i jest dużo lepiej niż taka poniekąd zabawka 10 rzeczy w jednym (interfejs, mixer, preamp, procesor efektów)..a wszystko jakości za 50 zł..
W każdym razie nie bede sie wdawał w głupią dyskusje ale ja odradzam takie coś..bezsensu zabawa, która i tak ta mizerne efekty końcowe.
Ciekawe dlaczego z jednej strony się komuś odradza monitory typu Alesis Active 520USB, które i tak w sensie odsluchu będa lepszym sprzętem niż ten mixer Behringera a tutaj uważa się że to jest bardzo wysokiej klasy sprzęt zawodowy..
Z całym szacunkiem dla Behringera..ale na konsolach sprzed 10 lat Eurodesk MX8000/9000 i monitorach B2031 oraz może procesorze UltraCurve ta marka dla mnie nie ma nic ciekawego do zaoferowania. A już na pewno nie te współczesne mixerki z prostą elektroniką, które szumia i buczą i dźwięk masakra..