Słuchawki za ok. 400zł

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Re: Słuchawki za ok. 400zł

Post autor: stereophonic » poniedziałek 15 gru 2003, 18:13

A najlepsze jest to,ze tam bezposrednio od ceny zalezy jakosc... ...

TOTALNA BZDURAAAAAA !!!!!!!!
Pozdrawiam Stereophonic

Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Post autor: stereophonic » poniedziałek 15 gru 2003, 18:29

POSTÓW NA TEMAT sŁUCHAWEK bYŁO NA TYM FORUM KILKA , JAK NIE KILKANASCIE, POWYZSZA STRONA DAJE PRZYNAJMNIEJ MI SZEROKIE SPOJRZENIE NA TEN PROBLEM , I POKAZUJE JAK ZAPEWNIANIA NIEKTORYCH FORUMOWICZOW MOGA WPROWADZIC W BŁAD , ...

w zupełnosci sie zgadzam , o mały włos nie kupiłem SANNHAISER HD 600 , bo ktos tutaj tak je zachwalał pod- niebiosa , a to słuchawki ktore nawet w tym zestawieniu nie wypadaja najlepiej . potem Sennheiser HD265 LINEAR , tez okazuje sie . wynalazek ,

----------A najlepsze jest to,ze tam bezposrednio od ceny zalezy jakosc...

No tutaj Kolega sie nieco pomylil, radze przyjzec sie tym cenom....

oczywisce to sa testy Słuchwek AdioFilskich , i pod takim kontem trzeba na to patrzec .Mam zamiar przetestowac słuchawki Beyerdynamic
Pozdrawiam Stereophonic

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 09:57

sluchawki to rzecz chyba najbardziej tendencyjna z wszystkich urzadzen audio - jeden lubi takie, drugi takie. i nie mozesz miec pretensji ze ktos polecal HD600 bo to bardzo dobre sluchawki obiektywnie patrzac, chociaz mi osobisci zupelnie nie pasuja . co do testow w pismie "Audio " i ogolnie tendencjach na rynku audiofilskim - jest juz o tym w watku o slepych testach madrze napisane przez pare osob ;)
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 09:58

w zupełnosci sie zgadzam , o mały włos nie kupiłem SANNHAISER HD 600 , bo ktos tutaj tak je zachwalał pod- niebiosa

a jesli chciales kupowac sluchawki w ciemno "bo ktos tak napisal na forum" to ja juz w ogole nie mam pytan i mozesz miec pretensje tylko do siebie

PS. jesli dobrze pamietam to ty jestes tym super-profi , ktory byl niezadowolony z masteringu JG ale nie chcial sie podpisac?:)
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
stereophonic
Kontakt:

Post autor: stereophonic » wtorek 16 gru 2003, 10:10

a jesli chciales kupowac sluchawki w ciemno "bo ktos tak napisal na forum" to ja juz w ogole nie mam pytan i mozesz miec pretensje tylko do siebie

PS. jesli dobrze pamietam to ty jestes tym super-profi , ktory byl niezadowolony z masteringu JG ale nie chcial sie podpisac?:)...

W ciemno to mozna kupowac czekolade z orzechami kolegooo .

A co by to zmieniło jak bym sie podpisał. chciał bys moj Autograf ? całe szczescie ze to forum jest Anonimowe
Pozdrawiam Stereophonic

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 11:08

hehe nie zbieram autografow juz od mniej wiecej polowy liceum.... poza tym chyba masz widoczny kompleks w tym temacie, skoro juz ktorys raz z kolei zaslaniasz sie ta kwestia. :D

a co do anonimowosci - coz... jesli rzucasz na publicznym forum jakies pretensje w strone jakiejs osoby wymieniajac ja z imienia i nazwiska, sam zaslaniajac sie "anonimowoscia", to mozna to nazwac "brakiem jaj" tudziez zwyklym tchorzostwem badz zlosliwymi oszczerstwami powodowanymi niedowartosciowaniem.

a spytalem tylko dlatego, poniewaz z jednej strony uwazasz sie za eksperta w dziedzinie slyszenia, oceny dokonan uznanych profesjonalistow, zreszta dajesz do zrozumienia ze sam zaliczasz sie do scislej czolowki :D a z drugiej strony masz pretensje do uzytkownikow forum ze zle sluchawki ci polecaja i w ogole co chwile by cie na manowce prowadzili o malo co....

wietrze prowokacje z premedytacja :D
fan dobrego brzmienia ;)

ODPOWIEDZ